Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. prill 2018.

ËSHTË SHPALLUR KONKURS PËR BASHKËFINANCIMIN E PROJEKTEVE MEDIALE

Bujanoc - Departamenti i Shërbimeve Shoqërore i komunës së Bujanocit, të premten më 27 prill, shpalli konkurs për projekte të bashkëfinancimit në fushën e informimit publik në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2018.

30. prill 2018.

SHËNIMI I DITËS SË LIRISË SË MEDIAS

Bujanoc - Pas shumë vitesh, 3 maji Dita e Lirisë së Medias, këtë vit do të shënohet në jug të Serbisë, saktësisht në Bujanoc.

30. prill 2018.

PRESHEVË: TURNE FUTBOLLISTIK PËR EMIGRANTË

Preshevë - "Topi është i rrumbullakët” është slogani i një turneu të vogël të futbollit, që u zhvillua të dielën më 29 prill në Qendrën e Pranimit në Preshevë.

30. prill 2018.

ËSHTË MBAJTUR PUNËTORIA “BËHU SIPËRMARRËS PRIVAT”

Medvegjë - Si pjesë  projektit “Bëhu vet mjeshtër i UEB-it", Zyra për të Rinj e komunës së Medvegjës, në sallën e Kuvendit mbajti një seri të punëtorive të titulluara "Bëhu sipërmarrës privat."

27. prill 2018.

KRYEMINISTRJA BËRNABIQ RRETH TEKSTEVE SHKOLLORE NË GJUHËN SHQIPE

Beograd – Duke u përgjigjur në pyetjen e deputetit të Partisë për Veprim Demokratik (PVD) Fatmir Hasanit, kryeministrja Ana Bërnabiq ka deklaruar dje në parlament se Qeveria e Serbisë ka qenë e hapur për bashkëpunim në çështjen e teksteve shkollore në gjuhën shqipe...

27. prill 2018.

PASURITË NATYRORE „LUGINA E PÇINJËS“ KANË MARË SHKALLË MË TË LARTË TË MBROJTJES

Bujanoc - Instituti për Ruajtjen e Natyrës së Serbisë ka kryer auditimin e pasurisë natyrore "Lugina e Pçinjës" në Bujanoc, e cila menaxhohet nga Eparhia e Vrajës.

27. prill 2018.

NË MEDVEGJË JANË NËSHKRUAR KONTRATAT PËR PROJEKTET MEDIALE

Medvegjë - Përfaqësuesit e mediave projektet e të cilëve u miratuan në Konkursin për bashkëfinancimin e përmbajtjeve mediale me interes publik në territorin e komunës së Medvegjës, nënshkruan dje kontratat me kryeshefen e Administratës Komunale të komunës së Medvegjës, Svetlana Todoroviq.

26. prill 2018.

PANAIRI I PUNËSIMIT NË SALLËN E SPORTIT NË VRAJË

Vrajë - Dega e Shërbimit Kombëtar të Punësimit në Vrajë organizon Panairin e 28-të të Punësimit ditën e premte, më datë 27 prill 2018, në ora 11:00 në Sallën e Sportit.

26. prill 2018.

KA FILLUAR CIKLI I RI I PROGRAMIT SUPERSTE – PROJEKTEVE MË TË MIRË NË FUSHËN E KULTURËS, ARTIT DHE ARSIMIT ME VLERË PREJ 5,1 MILIONË DINARË

Beograd - Erste Bank ka nisur një cikël të ri të programit Supereste, në të cilin qindra të rinj do të jenë në gjendje të përmirësojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre, ndërsa më të suksesshmit do të marrin grante për realizimin e planeve në shumën totale prej 5.1 milion dinarë.

25. prill 2018.

NË BUJANOC ËSHTË SHËNUAR DITA BOTËRORE E LIBRIT

Bujanoc – Në organizimin e bibliotekës së qytetit, në Bujanoc Shtëpinë e Kulturës është organizuar shfaqja me rastin e 23 prillit, Ditës Botërore të Librit.

  Следећа страна»

 

 

homescontents