Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. nëntor 2015.

HAPJA E AUTOUDHËS NERADOVC – VLLADIÇIN HAN

Bujanoc – Të hënën më 30 nëntor, në qarkullim do të lëshohet pjesa e autoudhës nga Vlladiçin Hani deri në Neradovc të Epërm. Kjo pjesë është e gjatë 25,5 km, ndërsa rruga e përgjithshme e autoudhës të ndërtuar nga Vlladinçin Hani deri tek Sërpska Kuqa ka 35,5 km.

27. nëntor 2015.

PARAQITJA PËR KONFERENCËN „PRAGJKA“ (Çitësi)

A i vizitojnë gazetarët ndodhitë e Tuaja më rrallë se sa dëshironi? A ndodh shpeshë që mediat të mos e publikojnë njoftimin e dërguar? A jep vështirë bashkësia yte në rrjetet sociale like dhe share? A pyesin njerëzit jasht sektorit civil se me çka me të vërtet merreni?...

26. nëntor 2015.

EUROPA YTE, VENDIMI YT!

Komiteti Europian Social dhe Ekonomik për të shtatën herë organizon manifestimin “Europa yte, vendimi yt”, e cila mbledh të rinjët e moshës 16-17 vjeçare dhe mbahet në Bruksel prej 28 deri më 30 prill të vitit 2016.

25. nëntor 2015.

VULIN: AKOMODIM I PËRKOHSHËM EDHE PËR 600 EMIGRANTË NË PRESHEVË

Preshevë – Ministri për çështje Sociale, Alleksandar Vulin, ka lajmruar se në sallën e renovuar të ish Industrisë së Duhanit në Preshevë për një javë do të hapet hapësira e re ku 600 emigrantë do të mund të qëndrojnë edhe për disa ditë.

25. nëntor 2015.

PJESËMARRËSIT E PROGRAMIT TË YOUTH BUILD-IT “PUNËSIMI I GRAVE TË REJA NË SEKTORIN IT”

Bujanoc – Projekti “Punësimi i grave të reja në sektorin IT”, ka filluar me idenë që gratë e reja nga mjediset e vogla të pazhvilluara të kenë mundësinë që dituritë e veta të tregut të punës të krijojnë mundësi për punë të reja dhe fillimin e biznesit individual në industrinë IT...

25. nëntor 2015.

PARTNERITETI PËR ADMINISTRATË TË HAPUR: KANDIDIMI PËR ANËTAR TË GRUPIT PUNUES

Zyra për Bashkëpunim me Shoqërinë Civile e Qeverisë së Republikës së Serbisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Administratës Shtetërore dhe Vetqeverisjes Lokale, dërgon Ftesë Publike organizatave të shoqërisë civile për propozimin e kandidatëve...

24. nëntor 2015.

PA DRONA MBI JUGUN E SERBISË

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Deri tek vendimi më i ri i NATO-s, forcat ajrore të KFOR-it të cilat janë të stacionuara në Kosovë e Metohi, prej viti 2001, kanë pasur në kontroll të plotë hapësirën ajrore të Zonës Tokësore të Sigurisë.

24. nëntor 2015.

JANË DËMTUAR RRUGËT NË PRESHEVË

Preshevë – Kryetari i komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, ka deklaruar se kjo komunë përballet me numrin e madh të refugjatëve në territorin e vet dhe se përshkak të numrit të madh të transportuesve, rrugët lokale në masë të madhe janë dëmtuar.

23. nëntor 2015.

ËSHTË HAPUR KONKURSI „PËRKRAHJE ME QASJE INOVATIVE PËR RRITJEN E PUNËSIMIT TË TË RINJËVE“

Ekipi për përfshirje sociale dhe zvogëlimin e varfërisë i Qeverisë së Republikës së Serbisë ka shpallur ftesë për ndarjen e mjeteve të pa kthyeshme në kuadër të konkursit publik “Përkrahja me qasje innovative për rritjen e punësimit të të rinjëve”.

23. nëntor 2015.

ËSHTË HAPUR KONKURSI “NISU PËR NË PUNË”

Për shtatin vit me radhë, 100 idetë prespektive për sipërmarrje do të kenë mundësinë që të realizohen në kuadër të konkursit nacional NISU PËR NË PUNË, duke iu faleminderuar kompanisë Filip Moris.

  Следећа страна»