Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. gusht 2013.

FTESË PËR GAZETARË

PAJISJE SHKOLLORE PA PAGESË PËR NXËNËSIT E KLASAVE TË PARA NË PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

BEOGRAD, 30 GUSHT 2013. – Të hënën, me 2 shtator, nëntëqind nxënës të klasave të para në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë do të marrin pajisje shkollore me vlerë prej 804.602,40 dinarë.

30. gusht 2013.

70 PËRQIND TË TEKSTEVE SHKOLLORE NË GJUHËN SHQIPE JANË GATI PËR VITIN E ARDHSHËM SHKOLLOR

Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarve Galip Beqiri, thotë se për vitin e ardhshëm shkollorë janë siguruar 70 përqind të teksteve shkollore në gjuhën shqipe për shkollat fillore.

27. gusht 2013.

KONKURS PËR ZGJEDHJEN E DREJTORËVE NË NDËRRMARJET PUBLIKE

Bujanoc -  Kuvendi komunal i Bujanocit dhe Komisioni për emrimin e drejtorve për Ndërrmarjet publike në komunën e Bujanocit në bazë të nenit Ligjit për Ndërrmarjet publike...

26. gusht 2013.

HAPET NJË PJESË E AUTOSTRADËS BUJANOC-MAQEDONI, PRITET VENDOSJA E PAGESËS

Kanë përfunduar punimet në pjesën e Korridorit 10 me një gjatësi prej 21.5 kilometra, nga fshati Levosojë i komunës së Bujanocit e deri në kufi me Maqedoninë, ka thënë sot drejtori i “Korridorit të Serbisë”, Dmitar Đurović.

26. gusht 2013.

PRESHEVA NISË ASFALTIN PËR NË KARADK TË PRESHEVËS

Për herë të parë në territorin e komunës së Preshevës ka nisë asfaltimi i rrugëve drejt Karadakut të Preshevës. Ky fat i ka prirë Shoshajës së Epërme e cila do të behet me rrugë asfaltuar me gjatësi afro 4 km.

23. gusht 2013.

FUQISHËM NË LEVOSOJË

Vranjë-Në fshatin Levosojë afër Bujanovcit,në fillim të gushtit organizohet turniri memorial në fudball të vogël “Janjiq Sasha Cale”,në përkujtim të lojtarit tragjikisht të vdekur të këtij fshati.Turniri luhet nën oraganizatën e familjes Janjiq

21. gusht 2013.

ASFALTIMI I RRUGËS KRALJA MILANA NË BUJANOC

Puntorët e ndërrmarjes “Saba Bellça” nga Presheva e kanë kryer asfaltimin e pjesën së rrugës Kralja Millana, ish Vardarskën, e cila lidhet me rrugës kryesore të Bujanocit për te tregu i gjelbër dhe tregu i kafshëve në Bujanoc.

20. gusht 2013.

PËR VAZHDIMIN E PROGRESIT TË BE-SË NË SËRBIN JUGORE 600 MI EURO

Për tri vitet e fundit shqyrtimi i programit europjan me komunat (EU Progres), ekonomika e Sërbis jugore e ka gjeneruar të hyra prej shtatë milionë e gjysëm euro.

19. gusht 2013.

TRAJNIMI PËR KOMPJUTER PA PAGESË PËR VIKTIMAT E DHUNËS NË FAMILJE

Vranjë - Në fillim të gushtit, OJQ-ja Komiteti për të Drejtat e Njeriut, brenda të cilit punon vetëm linjën rajonal SOS për viktimat e dhunës në familje, ka organizuar një kurs studimi të teknologjisë kompjuterike për dhjetë gra që janë viktim e dhunës në familje nga shtatë komunat e rrethit Pçinjës...

12. gusht 2013.

KONTROLLIMI MJEKSOR FALAS NË MEDVEGJË

Të martën më 12 gusht 2013 nga ora 10.00 deri 15.00 në hapësirat e shkollës fillore në Gajtanen e epërme,ushtria e sërbisë në bashkpunim me komunën e Medvegjës,organizon kontrollime mjeksore falas në bashkësin lokale në Gajtan.

  Следећа страна»