14. mars 2017.

ZORAN STANKOVIQ, KRYETAR I TRUPIT KOORDINUES PËR KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË ISHTE MYSAFIR NË TV PINK

Beograd – Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka qenë mysafir në emisionin e TV Pink, gjatë së cilës ka folur rreth vizitës së mëparshme të presidentit të Shqipërisë në komunat Preshevë dhe Bujanoc.


më shumë
13. mars 2017.

NDRYSHOHET PUSHTETI NË PRESHEVË, ARDITA SINANI KRYETARE E KOMUNËS


Preshevë – Kryetare e re e komunës së Preshevës është Ardita Sinani, funksionere e Partisë për Veprim Demokratik (PVD) së Riza Halimit. Prej të premtes, më 10 mars, kryetar i ri i Kuvendit të Komunës së Preshevës është Sami Salihu, profesor nga fshati Rahovicë, shef i Grupit të PDSH, grup i ndarë nga krahu i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) të Ragmi Mustafës.

më shumë