Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. nëntor 2021.

KUZHINJERËT E RINJË NGA”SVETI SAVA” SOLLËN EDHE NJË MEDALJE TË ARTË

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e gjimnazit të Bujanocit "Sveti Sava" nga drejtimi i kuzhinës fituan medalje të artë në garën e përgatitjes së turshive për dimër, të mbajtur në Nish.

30. nëntor 2021.

NË BUJANOC JANË DHËNË 32.000 DOZA VAKSINE

Bujanoc - Beograd - Në komunën e Bujanocit 2.367 qytetarë kanë marrë dozën e tretë përforcuese të vaksinës kundër koronës, u tha në Shtëpinë e shëndetit.

25. nëntor 2021.

VETËQEVERISJET LOKALE DUHET TË KONKUROJNË ME PROJEKTE

Beograd - Disa ministra në Qeverinë e Serbisë, duke reaguar ndaj vërejtjeve dhe pyetjeve të deputetëve të Kuvendit të Serbisë lidhur me komunat dhe qytetet e pazhvilluara, deklaruan se pushteti lokal gjithmonë mund të aplikojë për projekte që janë të rëndësishme për ta dhe të marrin mjete nga buxheti i shtetit, për ato.

24. nëntor 2021.

AGJENCIA ZHVILLIMORE TURKE - TIKA - PARALAJMRON FINANCIMIN E PROJEKTEVE TË REJA

Bujanoc - Beograd - Koordinatori i ri i Agjencisë Turke për Zhvillim TIKA në Beograd, Mehmet Mete Anaç, ka vizituar Bujanocin dhe ka paralajmëruar financimin e projekteve të reja.

24. nëntor 2021.

MINISTRI VANJA UDOVIÇIQ NË BUJANOC: PAJISJE PËR SHKOLLAT DHE KLUBET

Bujanoc - Beograd - Ministri i rinisë dhe sportit, Vanja Udoviçiq, ka vizituar disa shkolla fillore dhe të mesme në Bujanoc, Klubin e futbollit BSK, Klubin e Basketbollit Play 017 dhe Qendrën Sportive Mladost. Gjatë vizitës u dorëzuan donacione nga ministria në formë pajisje sportive, rekuizita, topa, kosha, rrjeta volejbolli.

23. nëntor 2021.

MISIONI I OSBE-SË NË SERBI ËSHTË I KËNAQUR ME MARRËVESHJET E ARRITURA NË DIALOGUN SOCIAL

Beograd - Misioni i OSBE-së në Serbi vlerësoi përparimin e bërë nga përfaqësuesit  e qeverisë së Serbisë dhe Këshillit nacional të pakicës  shqiptare  në tekstet shkollore në gjuhën shqipe.

22. nëntor 2021.

TË RINJËT SHQIPTAR DHE SËRB: SË BASHKU MUNDË TË ZGJIDHIM PROBLEME

Bujanoc - Beograd - Ekologjia, mungesa e ambienteve për piknik, terenet sportive dhe mosfunksionimi i zyrës për të rinjë, janë disa nga problemet që kanë theksuar të rinjtë nga Bujanoci.

19. nëntor 2021.

ZEJTARËT E BUJANOCIT SI ROJTAR NGA HARRESA

Bujanoc – Beograd – Të mërkurën në Shtëpinë e Kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc është mbajtur manifestimi i 20-të “Duart e Denja” me ekspozitë të zejeve të vjetra.

19. nëntor 2021.

SHOQËRIA EKOLOGJIKE “BUJANOCI” DHE SHKOLLAT NË AKSION PËR ZVOGËLIMIN E MBETURINAVE

Bujanoc - Beograd - Disa shkolla të mesme dhe fillore në komunë do t'i bashkohen Shoqatës Mjedisore "Bujanoc" në shënimin e Javës Evropiane të riciklimit të mbeturinave.

17. nëntor 2021.

Danijela Nenadiq, drejtoresha e Trupit koordinues: Dijalogu ishte i suksesshëm, për kënaqësin e të gjithë pjesëmarrësve

Bujanoc - Beograd - Trupi koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në bashkëpunim me Ministrinë për të drejtat e njeriut dhe të pakicave dhe dialog social, organizuan tubim në formë të dialogut social. Plani shtatëpikësh, tema- arsimi”...

  Следећа страна»

 

 

homescontents