Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. nëntor 2018.

KONKURSI PËR BURSA - UNITED ËORLD COLLEGE

Komiteti Kombëtar i UËC-së i Republikës së Serbisë ka hapur konkurs për bursa për Ëorld Colleges për nxënësit e vitit të 2 dhe 3 të shkollave të mesme. Konkursi do të jetë i hapur deri më 14 dhjetor 2018. Çdo vit, ndahen disa bursa në shumën prej 0-100% të tarifave të shkollimit për një nga 17 kolegjet tona në mbarë botën.

30. nëntor 2018.

FTESË PËR KONFERENCËN “RRETH INKURAJUES PËR TË RINJTË”

Ministria e Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Shoqatën Kombëtare të Zyrave Rinore, Shoqatës Kombëtare të Praktikantëve të Rinj - NAPOR, Këshillin Kombëtar Rinor të Serbisë dhe Studiuesve të Rinj të Serbisë, organizoi një konferencë të rinjve të quajtur...

30. nëntor 2018.

ЕDHE NJË SUKSES NGA KARATEISTËT E BUJANOCIT

Bujanoc – Karateistët e KK BSK kanë fituar 6 medale në Kupën Ndërkombtare të Karatesë Ippon Open 2018 në Leskoc.

29. nëntor 2018.

FTESË PËR DORËZIMIN E PARAQITJEVE PËR PROJEKTET E SERBISË PËR VITIN 2019, NË KUADËR TË ERAZMUS+KA2 NDËRTIMI I KAPACITETEVE NË FUSHËN E TË RINJËVE

Agjensioni egzekutues i Komisionit Europian (EACEA) në kuadër të Thirrjes së përgjithshme për vitin 2019 (https://erasmusplus.rs/opsti-poziv-erasmus-2019/) ka shpallur thirrje për dorëzimin në kuadër të KA2 Ndërtimi i kapaciteteve në fushën e punës me të rinjët – Bashkëpunimi i vendeve në program dhe parntere (ACPALA) për vitin 2019.

29. nëntor 2018.

KREDITË STAR-UP SIPAS PROGRAMIT TË INKURAJIMIT TË ZHVILLIMIT TË SIPËRMARRËSISË PËRMES NDIHMËS FINANCIARE PËR FILLESTARËT NË BIZNES NË VITIN 2018

Fondet kanë për qëllim mbështetjen financiare, për investime për individët që dëshirojnë të fillojnë biznesin e tyre ose sipërmarrësit ekzistues, kompanitë mikro dhe të vogla, të regjistruara në Agjencinë e Regjistrit të Biznesit, që janë të regjistruara në vitin që i paraprin vitit të paraqitjes së kërkesës.

29. nëntor 2018.

FTESË PËR MEDIA – 29.11.2018

Ju ftojmë të premten më 30 nëntor, në ora 14:30 minuta, në Paralelen e Fakultetit Ekonomik nga Subotica në Bujanoc, në sallën numër tre në katin e parë, të merrni pjesë në nënshkrimin e kontratave me sipërmarrësit të cilëve në konkursin e Shërbimit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

29. nëntor 2018.

NË SHENJË KUJTIMI PËR USHTARËT E RËNË NË LUFTËN E PARË BOTËRORE NË PRESHEVË JANË MBJELLUR 600 PISHA

Preshevë - Aksioni i pyllëzimit të Serbisë në kuadër të projektit "Një pemë për një luftëtar" po mbahet këtë javë në Preshevë. Mbjellja filloi të martën, kur u mbollën 600 rrënjë të pishës së zezë në shenjë kujtimi të ushtarëve serbë në Luftën e Parë Botërore.

29. nëntor 2018.

TË PREMTEN NË SHESH TEST FALAS NË AIDS

Bujanoc - Më 1 dhjetor, Dita Botërore kundër AIDS-it, Departamenti i Shëndetit Publik në Vrajë dhe Kryqi i Kuq në Bujanoc do të organizoj të premten, më 30.11.2018, në sheshin e qytetit të Bujanocit nga ora 12-13: 30, në promovimin rrugor dhe testimin falas për HIV.

28. nëntor 2018.

KARATISTËT AMBASADORËT E ART TË MEDVEGJËS

Medvegjë - Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq organizoi pritje karateistët e klubit Jabllanica, fitues të medaljeve të mëdha nga një turne në vend dhe jashtë vendit, të cilët janë ambasadorë të kësaj komune me medaljet dhe kupat e tyre të arta.

28. nëntor 2018.

KOMUNA E MEDVEGJËS KA FITUAR EDHE NJË PROJEKT “AVANSIMI I MENAXHIMIT TË MIRË NË NIVELIN LOKAL”

Medvegjë - Nënshkrimi selemn i Memorandumit të Bashkëpunimit për dhënien e paketave mbështetëse për përmirësimin e pjesëmarrjes qytetare dhe transparencën dhe përmirësimin e politikave kundër korrupsionit në nivel lokal u organizua gjatë Asamblesë së 46-të të Konferencës së Përhershme të Qyteteve dhe Komunave, e cila u mbajt të martën më 27 nëntor në Beograd.

  Следећа страна»

 

 

homescontents