Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. nëntor 2016.

ËSHTË HAPUR KONKURSI PËR PUNIMET HULUMTUESE TË BASHKËPUNIMIT NDËRKUFITAR (AFATI 23.01.2017)

Beograd – Në kuadër të fazës së dytë të projektit për forcimin e kapaciteteve për bashkëpunim ndërkufitar (CBIB+), i cili financohet nga UE-ja, është hapur konkursi shpërblyes për punimet hulumtuese në temën e bashkëpunimit ndërkufitar në mes vendeve përdoruese, për të cilat mjetet janë ndarë nga Instrumentet për paraqasje të ndihmës (IPA 2007-2013). 

30. nëntor 2016.

ORGANIZATA TURISTIKE NË PANAIR PREZENTON PERLAT NATYRALE TË KOMUNËS SE MEDVEGJËS, BANJËS SE SIJARINËS

Medvegjë – Panairi i 8 ndërkombëtar i turizmit dhe turizmit fshatar është mbajtur në Kragujevcë, në organizim të Panairit të Shumadisë dhe Organizatës Turistike të Qytetit Kragujevcë. 

29. nëntor 2016.

NË PANAIRIN E PUNËSIMIT NË VRAJË OFERTA PËR 100 TË PAPUNËSUAR

Vrajë – Panairi i Punësimit në Vrajë do të mbahet të mërkuren, më 30 nëntor, prej orës 11 deri 13, në Filialen e SHNP në Vrajë (salla e madhe), Todora Shpanca 1.

29. nëntor 2016.

ËSHTË MIRATUAR PROGRAMI I BASHKËPUNIMIT NDËRKUFITAR NË MES SERBISË DHE MAQEDONISË 2016-2020

Beograd – Komisioni Europian në takimin e 12 të komitetit të IPA-s, i cili është mbajtur më 17 nëntor në Bruksel, ka miratuar Programin e ri të bashkëpunimit ndërkufitar në mes Serbisë-Maqedonisë për periudhën prej vitit 2016 deri 2020.

29. nëntor 2016.

NË VRAJË ËSHTË MBAJTUR SEMINARI I 21 NDËRKOMBËTAR I BLETARËVE

Vrajë – Në Vrajë është mbajtur Seminari Ndërkombëtar Profesional i Bletarëve në të cilin janë grumbulluar reth 300 pjesëmarrës nga Serbia dhe Maqedonia. “Bletaria, si degë e bujqësisë, ka potenciale të jashtëzakonshme dhe qyteti në periudhën e ardhshme do të ofroj ndihmën maksimale për bletarët”, ka thënë kryebashkiaku i Vrajës, Sllobodan Millenkoviq në hapjen e manifestimit.

29. nëntor 2016.

NË MEDVEGJË ËSHTË PAGUAR KËSTI I FUNDIT PËR BUJQIT

Medvegjë – Në komunën e Medvegjës është kryer ndarja e kontratave për 28 bujqët, përkatësisht është paguar kësti i fundit i inkurajimit për bujqësi në vlerë prej 1.483.787,77 dinarë. Për të paguar ka mbetur edhe 500.000 dinarë për masën e mbarësimit artificial të gjedheve dhe mëshqerave, çka do të kryhet në periudhën e ardhshme.

29. nëntor 2016.

FTESA PËR NDARJEN E MJETEVE NGA FUSHA E MBROJTJES SË FAMILJES, FËMIJËVE DHE MBROTJES SOCIALE

Beograd – Për qëllim të avansimit të sistemit të mbrojtjes sociale në Republikën e Serbisë, Ministrisë për Punë, Punësimit, çështjeve Sociale dhe Veterane ofron përkrahje për aktivitetet projektuese të cilat kanë qëllim:

28. nëntor 2016.

INICIATIVA QYTETARE FTON TË PAPUNËSUARIT NË “SPEED DATING”

Bujanoc – “Speed dating” do të mbahen në Zyrën për të Rinj në Bujanoc, më 30 nëntor në ora 14. Ata që kërkojnë punë apo mundësi për praktikë “Me iniciativat qytetare” deri më 30 nëntor, në ora 10, do të kenë mundësinë që pesë minuta të bisedojnë me punëdhënësit potencial.

24. nëntor 2016.

FTESË PUBLIKE PËR PROPOZIM PROJEKTET PËR AVANSIMIN E POZITËS SË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA NË SERBI PËR VITIN 2017 (AFATI 16.12.2016)

Ministria për Punë, Punësim dhe për çështje Veterane dhe Sociale e Qeverisë së Republikës së Serbisë ka shpallur Ftesë Publike për paraqitjen e propozim projekteve në konkursin programor për avansimin e pozitës së personave me invalideitet në Republikën e Serbisë për vitin 2017.

24. nëntor 2016.

KONKURSI PËR PROJEKTET TË CILAT I FINANCON FONDI PËR DEMOKRACI I KOMBEVE TË BASHKUARA

Fondi për Demokraci i Kombeve të Bashkuara (UNDEF) fton organizatat e shoqërisë civile që të konkurojnë me projektet të cilat forcojnë dhe ofrojnë ndihmë demokracisë.

  Следећа страна»