Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. tetor 2013.

GJUKIQ DEJANOVIQ DHE STANKOVIQ NË PRESHEVË

Preshevë - Ministrja e Shëndetësisë Slavica Gjukiq Dejanoviq dhe kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq  sot në Preshevë do të bisedojnë me përfaqësuesit politikë të shqiptarëve për zgjidhjen e problemeve në këtë fushë.

29. tetor 2013.

PUS TË RI PËR TË FURNIZUAR QYTETARËT ME UJË

Ndërmarrja Publike “Komunalia” do të bëhet edhe me një pus të ri i cili do të shërbejë për furnizim më të mirë të qytetarëve me ujë të pijshëm.

28. tetor 2013.

STANKOVIQI: EMRI I I NJOHUR I VRASËSIT TË POLICIT

Beograd – Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit koordinues për komunën Preshev, Bujanoc dhe Medvegjë, ka deklaruar se pret burgosjen e njeriut që e vrau policin Goran Gjorgjeviqin, që është emri i njohur dhe që ai gjindet në Kosovë dhe Metohi.

28. tetor 2013.

U MBAJT „ORA OLIMPIKE“ NË BUJANOC

Komiteti Olimpik i Serbisë dhe Fondi i sportit dhe olimpizmit, në bashkpunim me Shërbimin e Trupit Koordinues të Qeveris Republikës Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe komunën e Bujanocit, kanë organizuar  “Orën Olimpike”

25. tetor 2013.

SHKOLLA E GJUHËS SERBE - REZULTATET DHE GRUPET

Rezultatet nga testet në kuatër të projektit Shkolla e gjuhës serbe mundeni ti merrni: Për komunën e Preshevës këtu Për komunën e Bujanocit këtu

24. tetor 2013.

FTESË PËR MEDIA 24.10.2013

Ju ftojmë që të premtën më 25 tetor në ora 12:00 në Qendrën sportive “Rinia” në Bujanoc të merrni pjesë në “Orën Olimpike” i cili do të organizohet për nxënësit e shkollave fillore nga Bujanoci, nëpërmjet pesë punëtorive.

24. tetor 2013.

TRAJNIM DERI TE PUNA NË FIRMA PRIVATE

Vrajë – „Të rinjtë shumë rrallë vendosin të punojnë në ndërrmarje private  dhe janë më të prirë për punsim në sektorin publik. Qëllimi jonë është që nga dora e parë të kenë interes pune në sektorin privat“, ka theksuar drejtori i projektit USAID-it  për zhvillim...

24. tetor 2013.

SHQIPËTARËT KËRKOJNË MATERNITET

Duke pasur parasysh që Presheva të fitoje maternitet,në fund të këtij muaji,do të fillojë zgjidhja e problemit te shqipëtarëve në jug të Serbisë,të përfshira në raportin e përbërë nga shtatë pikat e qeverisë së Serbisë.

23. tetor 2013.

NGUSHLLIME ME RASTIN E VDEKJES SË POLICIT

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë njëherit i shprehë ngushëllime familjes së të ndjerit Goran Gjorgjeviq, i cili humbi jetën në kryerjen e detyrës.

  Следећа страна»