Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
8. qershor 2012.

VITI I DYTË SHKOLLOR NË DEGËN E FAKULTETIT EKONOMIK NGA SUBOTICA NË BUJANOC

Bujanoc - Perfaqësuesit e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe fakulteti Ekonomik, maturantëve nga Bujanoci dhe Presheva, i paraqiten programin e fakultetit  dhe i ftuan ata të hyjnë në provimin pranues për vitin e ardhshëm akademik të fakultetit  në departamentin e Bujanoc.

6. qershor 2012.

JANË DERDHUR NGA SHTRATI LUMI I SLATINËS DHE TËRRNOCIT NË BUJANOC

Bujanoc -  Për shkak të reshjeve atmosferike të hënën në orët e mbrëmjes në rrethin e Pçinjës janë derdhur lumenjtë në Sllatin dhe Tërrnocë. Janë permbytur fshati Osllar dhe Levosovë si dhe lagja e re ne Bujanoc, uji ka depërtuar nëpër dhoma dhe në shkollën e mesme të ekonomis. Sipas Dragçeta Stanojkoviq, kryeshef i selis së  departamentit për gjendje të jashtë zakonshme, uji është nën kontroll.

4. qershor 2012.

THIRRJE PËR STUDENTËT

Bujanoc - Trupi Koordinues i Qeverisë Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe fakulteti Ekonomik nga Subotica u bëri thirrje maturantëve ti njoftoje  në lidhje me kushtet për pranimin në degën e ketij fakulteti në Bujanoc .

 

 

 

homescontents