Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. nëntor 2022.

KLUBËVE NGA BUJANOCI JU ËSHTË NDARË MJETE NGA KOMUNA

Bujanoc - Beograd – Klubet sportive në Bujanoc kanë marrë para nga Komuna për vitin 2022.

23. nëntor 2022.

TURIZMI I GJUETISË NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Në teritorin e vendgjuetisë së Bujanocit janë vendosur tetë caqe, ushqimore dhe kriposje për egërsira, në kuadër të projektit "Foto-gjuetia pa kufij", thotë menaxheri i gjuetisë, Nikolla Veljkoviq.

23. nëntor 2022.

NXËNËSIT E SHKOLLËS “SEZAI SUROI” FITUAN 100.000 DINAR NË GARËN E UNICEFIT

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollës së mesme "Sezai Suroi" fituan 100.000 dinarë në garën e Unicef-it. Gara u mbajt nga 14 deri më 16 nëntor në Beograd dhe vetëm katër shkolla arritën të fitojnë çmimin dhe shumën prej 100.000 dinarëve.

4. nëntor 2022.

NXËNËSIT NGA “SEZAI SUROI” TREGUAN NJOHURITË E TYRE NË GARËN REGJIONALE NË LESKOVC

Bujanoc - Beograd -  Nxënësit e shkollës së mesme të Bujanocit "Sezai Suroi" morën pjesë në garën regjionale "Business Challenge" në Leskoc, dhe njëri prej tyre - Qetin Aqifi, nxënës i klasës së katërt, me një ekip të bashkëmoshatarëve të tij nga shkollat ​​e tjera, fitoi vendin e tretë në këtë. garë.