Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. mars 2021.

MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME KA SHPALLUR KONKURS PËR REGJISTRIMIN E 1.400 PJESËMARRËSVE NË QENDRËN PËR TRAJNIMIN THEMELOR TË POLICISË

Ministria e Punëve të Brendshme të Republikës së Serbisë ka shpallur një konkurs për regjistrimin e 1,400 pjesëmarrësve në Qendrën për Trajnimin Themelor të Policisë në Sremska Kamenicë

31. mars 2021.

FTESË PËR VETËQEVERISJE LOKALE PËR TË MARRË PJESË NË FINANCIMIN E ZGJIDHJES SË PAPUNËSISË

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë- Njësitë e vetëqeverisjes lokale mund të paraqesin një kërkesë për të marrë pjesë në financimin e masave aktive të politikës së punësimit për këtë vit në degën kompetente të Shërbimit Nacional për Punësim  (SHNP) deri më 5 maj, njoftoi SHNP.

31. mars 2021.

TONÇEV: KOMUNAT E PAZHVILLUARA TË APLIKOJNË PËR NDIHMË

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë –Kabineti i Ministrit përgjegjës për zhvillimin e komunave të pazhvilluara, Novica Tonçev ,  ka shpallur thirrje publike  për një program për të mbështetur zhvillimin e komunave të pazhvilluara.

31. mars 2021.

PAGAT MESATARE NË MEDVEGJË DHE CRNA TRAVA JANË MË TË LARTA SE NË LESKOVC

Medvegjë -Nga të dhënat zyrtare statistikore mbi fitimet neto në janar të këtij viti, mund të thuhet se është më fitimprurëse të jetosh në Medvegjë ose Crna Trava sesa në Leskovc, sepse pagat në ato dy komuna ekonomikisht të pazhvilluara ishin më të larta se në qytetin në Veternic, ku vetëm fabrikat punësuan rreth 10,000 njerëz.

30. mars 2021.

NË DET NË GREQI ME SECILËN VAKSINCË APO TEST NEGATIC

Beograd - Ministri i turizmit i Greqisë, Harris Teoharis, tha dje në Beograd se të gjitha vaksinat kundër kovid-19 do të pranohen për udhëtime nga Serbia në atë vend, si dhe do të njihen PCR dhe testet e antigjenit.

30. mars 2021.

PËR TRI DITË PA APLIKIM JANË VAKSIONUAR 220 BUJANOCAS

Bujanoc - Rreth 220 banorë të komunës së Bujanocit u vaksinuan kundër koronavirusit pa njoftim paraprak në e-Uprava në një lloj veprimi të Shtëpisë së Shëndetit, e cila u krye nga një ekip i lëvizshëm në fshatra dhe në qytet në ditët e mëparshme . Imunizimi u krye me vaksinën Astra Zeneca.

30. mars 2021.

REZULTATET PRELIMINARE NË PRESHEVË: ASNJË LIST NUK MUND TA FORMOJË QEVERISJEN I PAVARUR

Preshevë - Sipas rezultateve të para paraprake të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Preshevë, asnjë nga shtatë listat nuk mund të formojë një qeveri në mënyrë të pavarur, njoftoi RTS.

30. mars 2021.

SPORTISTËT NGA MEDVEGJA KANË NËNSHKRUAR KONTRATA ME VETQEVERISJEN LOKALE, NGA BUXHETI 15 MILION DINARË

Medvegjë - Në Sallën e Kuvendit të Komunës së Medvegjës, u nënshkruan marrëveshje për zbatimin e programeve për financimin dhe mbështetjen e aktiviteteve në fushën e sportit në territorin e komunës së Medvegjës, ndërsa me Vendim mbi Buxhetin për këtë qëllim u ndanë fonde në vlerë prej 15,000,000 dinarë.

29. mars 2021.

SHPËRBLIME PËR AKTIVIZËM TË RINJËVE ME HENDIKEP (AFATI: 30 QERSHOR 2021)

Shoqata e studentëve me aftësi të kufizuara shpërblen aktivizmin e të rinjve me aftësi të kufizuara! Shoqata ka përgatitur çmime të vlefshme për ata që do të jenë aktivistë, sepse dëshiron të inkurajojë të rinjtë me aftësi të kufizuara të përfshihen...

29. mars 2021.

PËR MEDVEGJË, LEBANE DHE BOJNIK 29,1 MILION DINARË NGA FONDI I BUXHETIT

Medevegjë - Ministria e administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale njoftoi se ka ndarë 29.1 milion dinarë nga Fondi i buxhetit për realizimin e projekteve në tre komuna të rrethit administrativ Jablanica - Medvegjë, Lebane dhe Bojnik.

  Следећа страна»