Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. maj 2017.

MJEKU USHTARAK NË FSHAT

Tërnoc i Madh – Kryqi i Kuq i Bujanocit në bashkëpunim me Brigadën e IV të Ushtrisë së Serbisë ka organizuar aksionin „Mjeku ushtarak në fshat“.

31. maj 2017.

SHKOLLA SVETI SAVA VENDOS ARSIMIMIN DUAL

Bujanoc – Në vitin e parë të Shkollës Profesionale „Sveti Sava“ në Bujanoc, në vitin akademik 2017/2018, mund të regjistrohen gjithsej 150 nxënës të klasave të teta. Për dallim të viteve të kaluara tash nuk do të ket regjistrim të nxënësve për drejtimin e komercialistëve.

30. maj 2017.

FILMI RRETH POTENCIALEVE TURISTIKE TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Bujanoc – Me mjetet e Ministrisë së Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit të Republikës së Serbisë sot fillon inçizimi i filmit rreth potencialeve turistike të komunës së Bujanoc. Filmi do të emitohet në kuadër të serialit të Radio Televisionit të Serbisë „Ana e bukur e Serbisë“.

30. maj 2017.

PËRPARIM NË TRANSPARENCË

Beograd – Transparenca e Serbisë ka njoftuar se hulumtimi në 15 qytete dhe komuna të Serbisë ka treguar në përparimin e transparencës së punës së administratave komunale, por është e nevojshme që edhe më tej të avansohet transparenca.

30. maj 2017.

„GËZIMI YNË“ KA FESTUAR KATËR DEKADA TË EGZISTIMIT TË SAJ

Bujanoc – Ditëlindja e katërdhjetë të institucionit parashkollor „Gëzimi Ynë“, çerdhes së famshme, është shënuar në mënyrë që i shkon për shtati këtij institucioni, me këngë, lojra dhe buzëqeshje, të cilat fëmijët ashtu siç dijnë vetëm ata dhe të që munden t`ia ndajnë të afërme të tyre, shokëve, edukatorëve dhe vizitorëve të shumtë në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës „Vuk Karaxhiq“, në shfaqjen e organizuar për këtë jubile.

29. maj 2017.

MATURANTËT: TË MARTËN TRUMBETARËT, TË ENJTEN DEFILEJA DHE FESTA

Bujanoc – Mësimi për nxënësit e klasave të fundit të shkollave fillore dhe të mesme do të përfundohet më 30 maj, kur maturantët tradicionalisht do të festojnë përfundimin e një niveli edukativo-arsimor.

26. maj 2017.

KOMUNA MBULON PJESËN E HARXHIMEVE PËR MBARËSIM E LOPËVE DHE MSHQERAVE

Bujanoc – Komuna e Bujanocit ka dërguar ftesë publike personave që ruajn lopë dhe mëshqera në territorin e komunës së Bujanocit që të dorëzojnë kërkesat për regresion të pjesës së harxhimeve për mbarësim të parë artificial të lopëve dhe mëshqerave në vitin 2017.

25. maj 2017.

RIKONSTRUKTUIMI TERRENIT TË BETONIT QS RINIA

Bujanoc – Me ndrrimin e pjesshëm të bazës së asfalltit të terrenit ndihmës pranë sallës “Rinia” në Bujanoc, ka filluar edhe sanimi i paralajmruar i “kafazit” të njohur, i cili përveç se për sportet e vogla ka shërbyer të hënave edhe për treg të automobilave.

25. maj 2017.

HENDBOLLISTET NË GARËN REPUBLIKANE NË VELLIKA PLLANË

Bujanoc – Trajnerët e hendbollit Goran Tashkoviq dhe Ivan Dobraxhijev kryejnë përgaditjet përfundimtare të “Mlladostit” të Bujanocit për Garën Republikane të hendbollisteve të kategorisë së re e cila do të mbahet më 27 dhe 28 maj, në Vellika Pllan.

24. maj 2017.

PARALELJA E FAKULTETIT EKONOMIK PLOTËSON PRITJET E TË RINJËVE NË MJEDISIN MULTIETNIK

Bujanoc – Delegacioni me përfaqësuesit e Trupit Koordinues, Ministrisë së Punëve të Jashtme të Austrisë, Misionit të OSBE-së në Serbi dhe komuna e Bujanocit ka vizituar paralelen e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc.

  Следећа страна»