Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. qershor 2013.

SHPËRNDARJA E DIPLOMAVA PJESËMARRËSVE TË “SHKOLLËS SË GJUHËS SERBE”

Trupi koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për Komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë me mbështetjen e Ambasadës Britanike organizoi pa pagesë Shkollën shtatë-mujore  të gjuhës serbe.

24. qershor 2013.

STANKOVIQI ME LIDERET POLITIK SHQIPTARE NE ZBATIMIN E RAPORTIT TE CILEN E KA MIRATUAR QEVERIA

Kryetari  i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, tha se është arritur marrëveshja që liderët politikë shqiptarë nga këto tri komuna, më 15 korrik të takohehen me kryeministrin e Serbisë Ivica Daçiq...

20. qershor 2013.

FTES PËR MEDIA – 20.06.2013.

Ju ftojme të premtën me 21. qershor ta përcjellni ngjarjen me rastin e fillimit të fazes së dytë për ndërtimin e maternitetit jashtëspitalor në Preshevë me fillim prej ores 11 në zyrën e kryetarit të komunës Preshevës, Ragmi Mustafës.

18. qershor 2013.

ARRIN MAKINERIT PËR FABRIKËN NË MEDVEGJË

Medvegjë – Është në përfundimin faza e fundit e mjeteve për fabrikën e peleteve (për ngrohje) në hapsirat e fabrikës “Termovent” në Medvegjë. Porosia e duhur për makinat për fabrikën e ardhshme te peleteve veq ka arritur në Medvegjë, kanë lajmruar dje autorizuesit e kësaj komune.

17. qershor 2013.

MINISTRESHA E SHËNDETSIS NË VRANJË

VRANJË - Ministresha e shëndetsis Slavica Gjukiq Dejanoviq së fundi ka qëndruar në Vranjë, ku në Qendrën e shëndetsis në këtë qytet zyrtarisht është hapur spitali Psihihatrik ditor dhe ka biseduar me drejtorin e institucioneve shëndetsore të rrethit të Jabllanicës.

11. qershor 2013.

Ftesë publike për ndarjen e mjeteve në rreth Programi mbështetës për ndërrmarjet e vogla dhe sipërrmarrsit në një faze të hershme të zhvillimit të vitit 2013.

Në rreth me Programin mbështetës për ndërrmarsit e vogla dhe sipërmarrsitë në një faze të hershme të vitit 2013, Agjencioni nacional për zhvillim rajonal ka shpallur ftesë publike për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme.

11. qershor 2013.

KOMUNA KA SHPALLUR KONKURS PËR PROJEKTE ME RËNDËSI SHOQRORE

Bujanoc - Komuna e Bujanocit ka hapur konkursin për ndarjen e mjeteve nga buxheti i saj për projektet me interes të përbashkët shoqëror.Sipas komisionit për ndarjen e mjeteve të drejtë për të aplikuar në konkurs kanë të gjitha organizatat shoqërore...

11. qershor 2013.

SË SHPEJTI FILLON PRODHIMI I PELETIT PËR NXEHMJE NË MEDVEGJË

Medvegj -  Në fabrikën e dikurshme “Termovent” në Medvegjë është në fazën përfundimtare me paisje, fabrika për prodhimin e peletit për nxehmje. Të mërkurën më 12. qershor në Medvegjë duhen të arrin makineritë në fabrik, të cilat lajmrojn që do të fillojnë së shpejti me prodhimin

10. qershor 2013.

STANKOVIQI: LIDERËT SHQIPTAR NGA JUGU I SËRBISË DERI 15. KORRIT DO TË TAKOHEN ME DAÇIQIN

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë Republikës së Sërbisë për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, Zoran Stankoviqi ka lajmruar se kryeministri Ivica Daçiq...

10. qershor 2013.

SI MUNDEN KOMUNAT TË TËRHEQIN DONATORË?

Projekti “Çertifikata komunës për lirimin e favorshëm për biznes në Evropën juglindore”është shumë e rëndësishme tërheqja e donatorve por edhe për përmisimin e punës në qeverisje lokale, kanë thënë pjesmarrësit ku prezentojnë 18 komuna, qytetet nga Sërbia, BiH, Maqedonia dhe Kroacia.

  Следећа страна»