Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. shkurt 2017.

BUJANOCI DHE MEDVEGJA NË MESIN E 20 FITUESËVE TË GRANTEVE

Bujanoc, Medvegjë – Në Kuvendin e Qytetit të Beogradit dje është nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me 20 vetqeverisjet lokale në kuadër të projektit “Menaxhimi me resurset njerëzore në vetqeverisjet lokale”.

28. shkurt 2017.

OT E MEDVEGJËS NË PANAIRIN E 39 NDËRKOMBËTAR TË TURIZMIT

Medvegjë – Organizata Turistike (OT) e Medvegjës në partneritet me spitalin special për rehabilitim të Banjës së Sijarinës ka marrë pjesë në Panairin e 39 Ndërkombëtar të Turizmit, i cili është mbajtur prej 23 deri 26 shkurt në Beograd. Promovimi i ofertave turistike e këtij territori ka lindur në shtandin e përbashkët me OT të Leskocit, Bojnikut dhe Vllasotincës.

28. shkurt 2017.

SHARÇEVIQ: “SYNIMI I MËSIMIT NUK ËSHTË DIPLOMA POR PUNA”

Beograd – Sëshpejti na presin reformat e reja në arsim. Për një muaj do të publikohet pakoja e ligjit i cili do të reformojë arsimimin dhe ai përfshin ligjet mbi sistemet e arsimimit dhe edukimit, mbi arsimimin parashkollor, themelor dhe të lartë...

27. shkurt 2017.

ËSHTË ARRITUR MARRËVESHJA PËR NDARJEN E MJETEVE TRANSFERE PËR KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Beograd – Në mbledhjen e fundit të Kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, e cila u mbajt të premten më 24 shkurt, në Pallatin Serbia...

27. shkurt 2017.

VAZHDIMI I AKSIONIT “TË MËSOJMË GJUHËN SERBE”

Medvegjë – Biblioteka “Petar Petroviq Njegosh”, në Medvegjë është përfshirë në aksionin “Mësojmë gjuhën serbe”.

24. shkurt 2017.

VIZITA E MIRË NË SHTANDIN E ORGANIZATËS TURISTIKE TË BUJANOCIT

Beograd, Bujanoc – Në Beograd nën slloganin “Kënaquni në kohë”, është hapur Panairi i 39 i Ndërkombëtar i Turizmit. Në mesin e më shumë se 1.100 ekspozuesëve nga 56 vende, në sallën e panairit nr. 4, gjendet edhe shtandi i Organizatës Turistike të Bujanocit.

24. shkurt 2017.

SHF “BRANKO RADIÇEVIQ” TË SHTUNËN NIKOQIR I GARËS KOMUNALE NË MATEMATIKË

Bujanoc – SHF “Branko Radiçiviq” në Bujanoc, të shtunën më 25 shkurt, do të jetë nikoqir i garës komunale në matematikë. Fillimi i garimit të matematicientëve të rinj është paralajmruar për në ora 10.

24. shkurt 2017.

PËRFAQËSUESIT E FIRMËS “BETA ENERGY” NË MEDVEGJË

Medvegjë – Përfaqësuesit e firmës “Beta Energy” nga Nishi kanë vizituar komunën e Medvegjës dhe kanë prezentuar nevojat  e veta për ndërtimin e elektranave solare dhe fabrikës së re të peletit.

24. shkurt 2017.

PËR FILLORISTËT NË TË ARDHMEN AKTIVITET FIZIK PËR ÇDO DITË NGA 15 MINUTA

Beograd – Filloristët në të gjitha shkollat fillore në Serbi në të ardhmen do të kenë aktivitet fizik për çdo ditë nga 15 minuta. Për nxënësit më të vjetër, atyrëve nga klasa e pestë deri në klasën e tetë të shkollës fillore, vendosja e ushtrimit 15 minutësh nuk vlen, duke marrë parasysh se është hequr dorë nga këto të reja të parapara për fillimin e vitit të ardhshëm shkollor.

23. shkurt 2017.

МBLEDHJA E DYTË E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES

Mbledhja e dytë e Kryesisë së Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, do të mbahet të premten më 24 shkurt, në ora 13, në Pallatin Serbia.

  Следећа страна»