Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. prill 2013.

PËRFUNDIMI I PROGRAMIT PËR PARKTIKË

Të premtën më 26 prill është shënuar mbarimi i ciklit të tretë të „Programit për praktikë për të rinjët – pjesëtarë të pakicave në institucionet shtetërore në Republikën e Serbisë“.  Çertifikatat për kryerjen e suksesshme të praktikës, praktikantëve ia ndau ambasadori i Britanisë së Madhe Majkëll Devenport...

29. prill 2013.

POLICWT HUMAN KANW DHWNW GJAK

Preshevw/ Vranjw – Policwt nga Presheva dhe Vranja edhe njwherw aksionin tradicional me vetwdwshirw kanw dhwnw gjak dhe kanw treguar humanitetin e tyre. Nwn organizimin e organizatws themelore tw Kryqit tw kuq nw kuadwr tw Administratws policore nw Vranjw dhe sindikatws sw policisw sw Swrbisw...

26. prill 2013.

PANAIRI I POTENCIALEVE EKONOMIKE PËR PRESHEVË, MEDVEGJË DHE BUJANOC

Beograd – Ministria e zhvillimit rajonal dhe vetëqeverisjes lokale në tri vitet e fundit ka mbështetur financiarisht ndërrmarrjet  e vogla dhe të mesme në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë  me më shumë se 550 milion dinarë, ka thënë dje ministrja për  zhvillim rajonal Verica Kallanoviq.

24. prill 2013.

FTESË PËR MEDIA - 24.04.2013.

Panairi i parë i potencialeve investive për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Ju ftojmë që të enjtën më 25 prill prej orës 11:00 të merrni pjesë në Panairin e parë të potencialeve investive për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

23. prill 2013.

PANAIRI I PARË I POTENCIALEVE INVESTIVE TË KOMUNAVE PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Sërbisë, të enjtën, më 25 prill, organizon Panairin e parë të potecialeve investive të komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

23. prill 2013.

MUNDËSIA PËR ZHVILLIMIN E JUGUT TË SËRBISË

Nish – Aleanca nacionale për zhvillim ekonomik lokal (NALED) ka ftuar përfaqësuesit e nëntë komunave nga zona e jugut të Sërbisë – si Nishi, Dolevac, Gaxhin Hani, Leskovci, Meroshina, Vranja, Bujanoci, dhe Vlladiçin Hani...

17. prill 2013.

NXITJE E ZHVILLIMIT TË NDËERMARRJEVE NË JUG TË SËRBISË

Në Qëverinë e Sërbisë sot është nënshkruar Memorandum i mirëkuptimit i cili do të duhej të kontriboj në zgjidhjen e problemit të papunësisë dhe zhvillimit jo të kënaqshëm në jug dhe jugëperëndim të Sërbisë, duke përforcuar sektorin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.

9. prill 2013.

NJOFTIMI PËR PANAIRIN E PARË TË INVESTIMEVE POTENCIALE PËR KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Shërbimi i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë më 25 prill organizon Panairin e parë të investimeve potenciale për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

2. prill 2013.

FTESË PËR MEDIA - 20.03.2013.

Ju ftojmë që të merrni pjesë më 3 dhe 4 prill në vizitën e kryetarit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ambasadorit të SHBA-së, Michael Kirby dhe sekretarit shtetëror të Ministrisë së rinisë dhe sportit, Nenad Borovçanin, në Bujanoc dhe Preshevë.

1. prill 2013.

KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES DHE AMBASADORI I BRITANISË SË MADHE BISEDUAN ME PJESËMARRËSIT E SHKOLLËS SË GJUHËS SERBE

Të enjten më 28 mars pjesëmarrësit e „Shkollës së gjuhës serbe“ biseduan me kryetarin e Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, me ambasadorin e Britanisë së Madhe Majkëll Devenport dhe kryetarin e kuvendit të komunës së Bujanocit, Hajredin Hydën.