Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. dhjetor 2016.

URIMET PËR VITIN E RI NGA KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ - 29.12.2016.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre komunave ua ka ururar Vitin e Ri, duke uruar shëndet të mirë, avansim personal dhe profesional dhe sukses.

29. dhjetor 2016.

MILAZIMI USHQIMIN E JEP ME ZEMËR

Bujanoc, Vrajë – Para dy viteve bukëpjekësi i ri Milazim Gegulaj nga Bujanoci, vendosi që të hap furrë në Vrajë dhe kështu që zgjëroj biznesin familjar nga Bujanoci, ku për këtë furrë kujdeset vllau i vet. Njëri ndër shqiptarët e rrallë i cili kryen punën e vet në Vrajë. Është humanist dhe rrallë flet për atë se si çdo ditë i ndihmonë fëmijëve të sëmurë.

29. dhjetor 2016.

ARSIQ: RRITJA E DISIPLINËS SË PUNË NË NIVEL TË LARTË

Bujanoc – Stojança Arsiq, zëdhënsi i kryetarit të komunës së Bujanocit, ka paralajmruar rritjen e diciplinës së punës në nivel të lartë në Administratën Komunale dhe në të gjitha ndërmarrjet dhe institucionet publike.

29. dhjetor 2016.

KONCERTI I VITIT TË RI NGA SHKOLLA E MUZIKËS

Bujanoc – Nxënësit e shkollës së muzikës në Bujanoc, sëbashku me arsimtarët kanë shfaqur në shtëpinë e kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc, koncertin tradicional të Vitit të Ri.

29. dhjetor 2016.

BUXHETI I MEDVEGJËS 490 MILIONË DINARË

Medvegjë – Buxheti i komunës së Medvegjës për vitin 2017, i cili është 490 milionë dinarë, është miratuar me 26 vota për dhe katër kundër.

27. dhjetor 2016.

PËRKRAHJA E KOMUNËS SË MEDVEGJËS PËR FËMIJËT ME PENGESA NË ZHVILLIM

Medvegjë – Prindërit e fëmijëve me pengesa në zhvillim dhe fëmijët me nevoja të posaçme i ka pranuar kryetari i Medvegjës, Nebojsha Arsiq, i cili me këtë rast ka dëgjuar prindërit dhe ka biseduar me ata për problemet me të cilat ata ballafaqohen.

27. dhjetor 2016.

PROGRAMI “NISU PËR NË PUNË”

Konkursi për ciklusin e ri të programit nacional të donatorëve “Nisu për në punë”, i cili realizohet nga OJQ Eneca, përmes ndihmës së kompanisë “Filip Moris” në Serbi, është hapur më 25 tetor dhe do të vazhdoj deri më 31 janar 2017. Programi ka për qëllim që të përkrah fillimin dhe avansimin e kompanive të vogla dhe familjare në tërë Serbinë. 

26. dhjetor 2016.

MINISTRIA E ARSIMIT: ANEKS MBI BOTIMIN E TEKSTEVE NË GJUHËN SHQIPE

Beograd, Bujanoc – Ministri i arsimit, shkencës dhe zhvillimit teknologjik, Mlladen Sharçeviq, drejtori i Entit për Tekste Shkollore, Dragolub Kojiçiq, dhe përfaqësuesit e këshillave nacionale boshnjake, bullgare, hungareze, rumune, ruse, sllovake...

26. dhjetor 2016.

GJURIQ: FORCIMI I LIDHJEVE ME KOMUNAT NË KOSOVË E METOHI

Medvegjë – Drejtori i Zyrës për Kosovë e Metohi ka vizituar komunën e Medvegjës dhe ka paralajmruar se Qeveria do të mundohet që të krijoj klimë politike e cila do të mundësoj që njerëzit të jetojnë më mirë, të shfrytëzohen mundësitë të cilat deri më tani nuk kanë të mjaftueshëm të shfrytëzueshme, siç është lidhja me komunat në Kosovë dhe Metohi.

26. dhjetor 2016.

VENDIMI MBI TATIMIN LOKAL KOMUNAL: 60 DINARË PËR NJË DOLLAP TË EPS-IT

Bujanoc – EPS- i i Serbisë prej vitit 2017 do të jetë i detyrueshëm që në llogari të komunës së Bujanocit të paguaj nga 60 dinarë për secilin dollap të metalit i cili numron harxhimet e energjisë elektrike të cilat gjenden në shtyllat rrugore të rrjetit elektrik me intesitet të ulët.

  Следећа страна»

 

 

homescontents