Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
6. shtator 2012.

ZJARR NË BUJANOC

Burim: Gezeta Zyrtare – Nish / Bujanoc – Zjarr në fshatin Breznic komuna e Bujanocit, ka kaluar në pjesën e pa arritshme ku ka mjete të pa eksploduara dhe fikja e tij nuk është e mundur vetëm se e monitorojn dy ekipa të zjarrfikësve, ka deklaruar komandanti i ekipit të zjarrfiksve të rrethit të Pçinjës Vedran Tashkoviq.

6. shtator 2012.

TEKSTET PËR FËMIJET ME NEVOJA SOCIALE

Trupi koordinues për OJQ forumi rinor për edukimin e romëve (ОFER)  nga Bujanovci në konkursin për projektin e bashkimit të qytetarëve ndanë mjete prej 510.000,00 dinarë për projektin ''Tekstet falas për fëmijet me nevoja sociale''.Mjetet janë hargjuar për blerjen e teksteve per fëmijët e klasave të pesta ,gjashta,shtata dhe teta te shkollës fillore ''Branko Radiqeviq'',me të cilat u është mundesuar shkollimi i barabartë me moshatarët e tyre.

6. shtator 2012.

MJETET PËR FEMIJET E KLASËES SË PARE PER KOMUNËN E PRESHEVES, BUJANOVCIT DHE MEDVEGJES

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbise per komunat Preshevë,Bujanovc dhe Medvegjë edhe këtë vit për fëmijët e klasave të para nga të tri komunat siguroi cantat dhe mjetet shkollore.Nxënësve të shkollës fillore ''9 maji'' të fhsatit Relan komuna e Preshevës ,''Branko Radiqeciq'' dhe ''Muharrem Kadriu'' ne komunën e Bujanovcit i udhëheqi drejtoresha e trupit koordinues Danijela Nenadiq ,Kryetari i komës së Preshevës Ragmi Mustafa dhe shefi i kabinetit së komunës së Bujanovcit Arbër Pajaziti.