Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. gusht 2020.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE PËR SUBVENSIONE SUBJEKTEVE EKONOMIKE NË PRONËSI PRIVATE PËR VITIN 2020, NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Në bazë të Konkluzionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2020...

25. gusht 2020.

KONKURS PËR NDARJEN E MJETEVE PËR SUBVENSIONE SUBJEKTEVE EKONOMIKE NË PRONËSI PRIVATE PËR VITIN 2020, NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË (25. gusht 2020.)

Në bazë të Konkluzionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2020...

7. gusht 2020.

BANJA E BUJANOCIT DEL NGA SISTEMI I KOVIDIT

Bujanoc - Spitali Special i Banjës së Bujanocit po del nga sistemi kovid, njoftoi epidemiologu, Branislav Tiodoroviq. Ai tha në Vrajë se do t'ia propozonte atë Shtabit të Krizave të Republikës, në të cilin është anëtar.

7. gusht 2020.

FËMIJËT ROM NË SHF „BRANKO RADIÇEVIQ“ FITOJNË TABLETË

Bujanoc - Organizata për Edukimin e Romëve dhuroi 50 tableta për nxënësit romë të mërkurën në Shkollën Fillore "Branko Radiçeviq" në Bujanoc. Në këtë mënyrë, fëmijët romë do të jenë në gjendje të ndjekin plotësisht mësimet, gjë që nuk ka qenë deri më tani, tha donatori.

7. gusht 2020.

SHTËPINË E SHËNDETIT E NDIHMON KRYQI I KUQ DHE SIPËRMARRËSI NGA BUJANOCI

Bujanoc - Qendra Shëndetësore në Bujanoc falënderoi sipërmarrësin lokal, Bujar Sejdiu dhe Kryqin e Kuq për kontributin e tyre në pajisimin e aparatit të ri rendgen.  Sipas fjalëve të drejtoreshës së Qendrës Shëndetësore, Lela Jovanoviq, Sejdiu shprehu dëshirën e tij për të siguruar institucionin shëndetësor, kështu që ai mbuloi shpenzimet e transportit, ndërsa Kryqi i Kuq e siguroi automjetin.

4. gusht 2020.

STANKOVIQ: SHËRIMI NË MJEDISET TJERA NËN KUSHTET TË CILAT I PËRCAKTOJNË LIGJET E SERBISË

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq ka thënë për "Politika" se ai nuk ka asgjë që shqiptarët të trajtohen në zona të tjera nga stafi mjekësor që ata besojnë, në kushtet e përcaktuara me ligjet e vendit tonë.

4. gusht 2020.

KA FILLUAR DEZINFEKTIMI I RRUGËVE TË QYTETIT DHE FSHATRAVE NË BUJANOC

Bujanoc-  Nga e hëna deri të mërkurën do të zgjasë dezinfektimi i rrugëve të qytetit dhe fshatrave në territorin e komunës së Bujanocit me urdhër të Nagip Arifit Komandantit  të Shtabit për situata të jashtëzakonshme.