Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. dhjetor 2018.

KA PËRFUNDUAR VITI I DYTË I PROJEKTIT “QYTETI YNË, SHKOLLAT TONA”

Në sallën e mbushur të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc është prezantuar Udhërrëfyesi i Bujanocit, tw përpiluar nga aspekti  i të rinjëve përmes shfaqjes së shkurtër të cilën e kishin përgaditur nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme...

24. dhjetor 2018.

NUK PËRMENDET ASKUND SHKËMBIMI I TERRITORIT MIDIS SERBISË DHE KOSOVËS

Beograd - Zoran Stankoviç  kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, me rastin e 18 viteve të funksionimit dha një intervistë për gazetën ditore "Danas".

24. dhjetor 2018.

KONKURSI PËR PROGRAMIN E AKADEMISË SË QËNDRUESHMËRISË (AFATI: 18 JANAR 2019)

Fondacioni Trag në partneritet me rrjetin SIGN, dhe me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian, ka publikuar thirrjen për aplikime ne konkursin për Programin e Akademisë së Qëndrueshmërisë.

24. dhjetor 2018.

APLIKO PËR STUDIME MASTER DHE TË DOKTORATURËS NË CEU

Universiteti i Evropës Qendrore (CEU) në Budapest ka shpallur një konkurs për regjistrimin në master dhe studime të doktoraturës për vitin shkollor 2019/2020. Afati i fundit për aplikim është 31 janari 2019.

24. dhjetor 2018.

NE PRESHEVE PERFUNDON PROJEKTI„TREGIMI YNE“

Projekti I filmit ,I cili eshte krijuar permes punes shume mujore te perbashket te dy shkollave fillore „Vuk Каragjiq“ dhe „Profesor Ibrahim Kelmendi“ nga Presheva, me mbeshtetjen e madhe te shkolles se filmit FOKUS “nga Beogradi...

19. dhjetor 2018.

ME NJË SHFAQJE TË PËRBASHKËT FËMIJËT SERB DHE SHQIPTAR SHËNUAR 18 VJETORIN E PUNËS SË TRUPIT KOORDINUES

Bujanoc – Trupi Koordininues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka shënuar tetëmbëdhjetë vjetorin e punës në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc në bashkëpunim me nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.

19. dhjetor 2018.

JETA E EMIGRANTËVE NË QENDRAT NË RRETHIN E PÇINJËS

Preshevë, Bujanoc - Dita ndërkombëtare e emigrantëve botën e priti me 258 milionë njerëz në lëvizje. Nga kjo, 40 milion njerëz janë zhvendosur për shkak të konfliktit dhe miliona njerëz kanë lëshuar shtëpitë e tyre çdo vit nga ndryshimet klimatike dhe fatkeqësitë.

19. dhjetor 2018.

BIZNESMENËT NGA MEDVEGJA KANË MARRË MJETE FINANCIARE PËR FILLIMIN DHE AVANSIMIN E BIZNESEVE

Medvegjë - Pas mbarimit të trajnimit se si të mbahet një punë, për të punuar në mënyrë efektive dhe cilat janë rrugët e bashkëpunimit, biznesmenë nga komuna marrë fonde për blerjen e pajisjeve ose rinovimin dhoma në mënyrë që të fillojnë biznes të ri ose të përmirësuar një biznes ekzistues.

14. dhjetor 2018.

FTESË PËR MEDIA - 14.12.2018.

Ju ftojmë të merrni pjesë të martën më 18 dhjetor, në ora 13, në sallën e Shtëpis kulturës në Bujanovc, Sheshi Karagjorgje Petroviq pa numer, të merrni pjesë në festimin e tetëmbëdhjetë vjetorit të punës së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

13. dhjetor 2018.

THIRRJE PUBLIKE NË GARAT VJETORE NACIONALE PËR ZGJEDHJE TE PËRVOJËS MË TË MIRE RRETH ZBATIMIT TË PRINCIPEVE TË MENAXHIMIT MË TË MIRE NË NIVEL LOKAL NË VITIN 2018

Ministria e administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale dhe Konferenca e Përhershme e qyteteve dhe komunave - Asociacioni i qyteteve dhe bashkive të Serbisë (AQBS) bëjnë thirrje publike për zgjedhjen e praktikave më të mira në fushën e zbatimit të parimeve të qeverisjes...

  Следећа страна»