Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
8. dhjetor 2017.

HAPJA E QUMSHTORES NË MEDVEGJË MARVESHJE NË MINISTRIN E DREJTËSIS

Medvegja – Nga kabineti i kryetarit të komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiqit kanë deklaruar që para dy ditëve në Beograd, në Ministrin e drejtësis “ ka patur takim të rëndësishmëm me drejtorin e administrates për ekzekutimin e sanksinove penale të Ministrisë së drejtësis...

7. dhjetor 2017.

ËSHTË SIGURUAR FURNIZIMI I BESUESHËM I UJIT TË PISHËM NË PRESHEVË

Preshevë - Përfaqësues nga Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe qeveria e Republikës së Serbisë në Preshevë kanë lëshuar në funksion rezervoarin të ri me kapacitet prej 1000 metra kub ujë dhe rezervoarin e rekonstruar prej 500 metra kub.

7. dhjetor 2017.

EKSPOZITA E FOTOGRAFISË “MEDVEGJA 2017”

Medvegjë – Ditë e ejte, më 7 dhjetor nga ora 18 në shtëpinë e kultures në Medvegje do të hapet ekspozita e fotografisë e quajtur “Medvegja 2017”

7. dhjetor 2017.

TAKIMI I STANKOVIQIT ME STUDENTËT E PARALELES SË FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

Beograd – Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, sot në Pallatin e Serbisë iu është drejtuar studentëve të Paraleles së Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc...

6. dhjetor 2017.

TRYEZË E RRUMBULLAKËT RRETH NDRYSHIMEVE DHE PLOTËSIME TË LIGJIT MBI KËSHILLAT NACIONAL TË PAKICAVE KOMBËTARE

Bujanoc – Në Shtëpinë e Kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc, dje është mbajtur tryezë e rrumbullakët në të cilën përfaqësuesit e bashkësisë shqiptare dhe rom kanë biseduar mbi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit mbi Këshillat Nacional të Pakicave Kombëtare në Serbi.

6. dhjetor 2017.

NË BUJANOC ËSHTË THEMELUAR KOMPANIA E PARË SOFTVERIKE

Bujanoc – Tre të rinj të Bujanocit ka themeluar kompaninë e parë në Bujanoc e cila do të mirret me përpilimin dhe zhvillimin e aplikacioneve softverike, si edhe aplikacioneve mobile në iOS dhe platformën Android, transmeton portali www.titulli.com.

6. dhjetor 2017.

ËSHTË NËNSHKRUAR KONTRATË MBI HAPJEN E QENDRËS INFO PËR TË RINJ NË MEDVEGJË

Medvegjë, Beograd – Në hapësirat e Ministrisë së Rinisë dhe Sportit të Republikës së Serbisë në mënyrë solemne është nënshkruar kontrata mbi realizimin e projektit të ri “Bëhu mjeshtër i WEB-it tënd”, të cilin Ministria ua ka miratuar Zyrës për të Rinj në Medvegjë.

5. dhjetor 2017.

SHEFI I DELEGACIONIT TË UE-SË NË SERBI: JEMI TË KËNAQUR ME REZULTATET E ARRITURA NË JUGUN E SERBISË

Bujanoc – Shefi i Delegacionit të UE-së në Serbi, Sem Fabrici, ka vlerësuar se në Bujanoc mardhëniet e Serbisë dhe UE-së janë në periudhën “shumë të favorshme”, sepse “një numër i caktuar i hapave” janë ndërmarrë për afërsimin e Serbisë në Unionin Europian.

5. dhjetor 2017.

PRESHEVË: REZERVUARET E REJA PËR UJË

Preshevë – Agjensioi Amerikan për Bashkëpunim Ndërkombëtar (USAID), Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Qeveria e Republikës së Serbisë, solemnisht në Preshevë do ta bëjnë lëshimin në punë të rezervuarit të ri me kapacitet prej 1.000 metra kub, si edhe riparimin e rezervuarit...

4. dhjetor 2017.

TAKIMI I STANKOVIQIT DHE SHEFIT TË DELEGACIONIT TË UE-SË, AMBASADORI FARBICI

Bujanoc – Kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq, është takuar me shefin e Delegacionit të UE-së, ambasadorin Sem Fabrici në kuadër të vizitës së parë të tij në komunën e Bujanocit.

«Претходна страна   Следећа страна»