Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. mars 2022.

KUR BRANKOVCËT FESTOJNË

Bujanoc-Beograd- Nxënësit dhe punëtorët e shkollës fillore të Bujanocit “Branko Radiçeviq” shënuan Ditën e shkollës që me krenari mban emrin e njërit prej poetëve më të njohur serb.

29. mars 2022.

STUDENTËV MË TË MIRË TË BUJANOCIT NGA 33.000 NGA KOMUNA

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit ka publikuar renditjen përfundimtare të nxënësve, fitues të ndihmës së njëhershme nga buxheti. Nxënësit më të mirë nga Bujanoci me notë mesatare 9,5 e më lart do të marrin nga 33.000 dinarë.

28. mars 2022.

KARATISTËT BSK 10 MEDALJE NË LESKOC

Bujanoc-Beograd Karateistët e Karate klubit BSK Bujanoc kanë fituar 10 medale në turneun ndërkombëtar të karatës në IPON Leskoc.

25. mars 2022.

Praktikantët në qeveritë lokale në Serbinë jugperëndimore dhe pjesëmarrësit në Programin e Praktikës Profesionale u trajnuan nga Shërbimi i Menaxhimit të Burimeve Njerëzore dhe Agjencia Kombëtare për Administratën Publike

Београд -Мисија ОЕБС-а у Србији, у сарадњи са државним институцијама и локалним самоуправама из југозападне Србије реализује два програма усавршавања и стручне праксе за младе...

25. mars 2022.

KONFERENCA E QYTETVE DHE KOMUNAVE SHPËRNDANË TABLETA PËR NXËNËSIT MË TË RREZIKUAR EKONOMIKISHT NGA PRESHEVA

Preshevë - Beograd - Konferenca e Përhershme e qyteteve dhe komunave, përmes Zyrës për Zhvillim Ekonomik Lokal në Preshevë, ka shpërndarë 46 tableta për nxenesit që jetojnë në kushte të vështira ekonomike.

25. mars 2022.

ZYRA PËR TË RINJ NË AKSION NË DITËN NDËRKOMBËTARE TË LUFTËS KUNDËR TUBERKULOZIT

Preshevë - Beograd - Me rastin e ditës ndërkombëtare kundër tuberkulozit, Zyra për të rinj në bashkëpunim me Shtëpin e Shëndetit në Preshevë dhe nxënësit e shkollave të mesme të mjekësisë shënuan këtë ditë duke shpërndarë broshura në të gjithë qytetin.

23. mars 2022.

PRAKTIKANTËT E PROGRAMIT TË PRAKTIKËS PROFESIONALE VIZITOJNË SHËRBIMIN E TRUPIT KOORDINUES DHE MINISTRINË E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE TË PAKICAVE DHE DIALOGUT SOCIAL

Beograd - Praktikantët e Programit të Praktikës Profesionale të OSBE-së folën me Gordana Čomić, Ministre e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave dhe Dialogut Social...

23. mars 2022.

TABLETA PËR MË TË RREZIKUARIT TË BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave fillore të komunës së Bujanocit, të cilët bëjnë pjesë në grupin e të rrezikuarve ekonomikisht dhe social, do të marrin dhuratë tableta.

21. mars 2022.

“BRANKOVCËT” NË RUMANI

Bujanoc - Beograd - Pas udhëtimit për në Spanjë, nxënësit e shkollës fillore të Bujanocit "Branko Radiçeviq" qëndruan në Rumani, në kuadër të projektit „Motivation III – 21st century students“të krijuar mësuesit e tyre. 

18. mars 2022.

KOMUNA E PRESHEVËS E BËN ME RRJET UJËSJELLËS STACIONIN HEKURUDHORË

Preshevë – Beograd – Komuna e Preshevës e bën me rrjet ujësjellës Stacionin Hekurudhorë gjithashtu Shumë shpejtë, kjo pjesë do të lidhet edhe në rrjetin e kanalizimit.

  Следећа страна»