Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
31. korrik 2013.

BANJA E SJARINËS KA SHËNUAR NETËT E GAJZERIT

Medvegjë - Manifestimi tradicional turistik “Netët e Gejzerit”,e cila mbahet për të 16-tën herë,ka mbledhur një numër të madh të turistëve të cilët kënaqen me muzikë të pasur dhe programe argëtuese.Në një hapsirë të madhe para restaurantit “Snezhnik”nga mbrëmja në mbrëmje është shum i vogël për ti pranuar vizitorët.

30. korrik 2013.

SITUATA NË PRESHEVË STABILE

Preshevë-Kryeshefi i Stacionit Policorë në Preshevë, Avdi Bajrami tha në Miratovcë se në atë stacion "marrëdhëniet ndërnjerëzore dhe ndëretnike janë të mira."

30. korrik 2013.

”PO ZBATOHEN REFORMAT EDHE NË JUG”

Beograd-Nuk janë të sakta vlerësimet se në Bujnaoc dhe Preshevë nuk po zbatohet reforma e drejtësisë,tha Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

29. korrik 2013.

STANKOVIQ: SULMI I HAKERAVE NDAJ VEB FAQES PROVOKIM I PRITUR

Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë të Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq ka deklaruar dje se sulmi i hakerëve në faqen e Komunës së Bujanocit është edhe një tjetër provokim i radhës së bisedimeve të Brukselit...

29. korrik 2013.

NDRYSHIME POZITIVE PËR TË RINJTË NË JUG TË SERBISË

Bujanoc- Iniciativa qytetare dhe agjencia e SHBA për zhvillim ndërkombëtar (USAID) javën e ardhshme do të  fillojë një projekt që do të përmirësoje pozitën e të rinjve dhe të zvogëlojë margjinalizimin e tyre në jug të Serbisë dhe në Sanxhak.

29. korrik 2013.

MILLORAD VELOVIQ: SHTETIT I DUHET XHANDARMËRIA

Bujanoc / Preshevë – Drejtori i Policisë Millorad Veloviq në kuadër të vizitës në zonën e sigurisë tokësore sot ka qëndruar në jug të Sërbis, për tu njohur me punën dhe cilësinë e kryerjes së detyrave të anëtarëve të xhandarmërisë...

26. korrik 2013.

PAGESA E RRYMËS ME 120 KËSTE

Këshilli drejtues i elektroekonomisë së Serbisë (EPS)  ka miratuar sot vendimin e reprogramit të borxheve të rrymës elektrike me të cilin u mundëson borxhlinjëve të vjetër që pagesën ta bëjnë edhe deri në 120 këste. Mundësia e re e riprogramit të ri do të jetë e mundur prej datës 15 gusht deri më 30 nëntor të këtij vitit.

25. korrik 2013.

ANGJELLA ME ZEMËR TË RE

Bujanoc - Pas transplantimit të zemrës në Vjenë të Austrisë, 13 vjeçarja Angjella Alleksiq është kthyer në shtëpi, në Boroc të Bujanocit, e shëruar, e shëndetshme dhe e buzëqeshur. Operacioni ishte i rëndë, shërimi mori kohë, ndërsa periudha para transplantimit ishte veçanërisht e vështirë.

23. korrik 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 23.07.2013.

Në ndërtesën e komunës Bujanocit në hapsirat e Press qendrës, 18 ndërrmarsit nga Presheva dhe Bujanoci kanë nënshkruar kontratën për ndarjen e mjeteve të pa kthyeshme subvencinonet për ndërrmarjet e vogla dhe të mesme si dhe kooperativat buqsore.

  Следећа страна»

 

 

homescontents