Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. nëntor 2008.

28.11.2008

SI TE PREGATITET BIZNES PLANI

26. nëntor 2008.

26. nentore 2008

BUJANOC- Sot ne zyren e misionit te OSBE-se do te behet prezentimi i Doracakut te ri mbi forcimin e shoqerise civile dhe mjeteve te informimit rreth percjelljes se punes se pushtetit lokal.

20. nëntor 2008.

20.11.2008.

Presheve- Ne sallen e konferences te komunes se Presheves eshte mbajtur trajnimi treditor, ne kuader te projektit "Per ne mjedis te qendrueshem". Gjate ketij trajnimi nxenesve te gjimnazit "Skenderbeu" (Junior Achievement) ju eshte dhene mundesia qe nga trajnuesit Rexhep Ilazi (menaxher ne zyren e programit SCOPS) dhe Armend Aliu(drejtor i agjencionit per zhvillim te komunave PB) permes edukimit jo formal te aftesohen dhe trajnohen si dhe te fitojne njohuri ne lidhje me pershkrimin e projekteve dhe maredhenieve me publikun, qe ne te ardhmen te ken mundesi dhe aftesi konkurimi me projekte tek donatoret e ndryshem.

19. nëntor 2008.

19. nentore. 2008

OJQ ,,Qendra per demokraci dhe zhvillim te Serbise Jugore'' dhe agjensioni informativ regjional ,,JUGpress'' sot ne Bujanoc organizojne tribunen ne te cilen do te marrin pjese Oliver Ivanoviq, sekretari shteterore ne Ministrine e Kosoves, Roberto Montela, keshilletare i kryeshefit te misionit te OSBE-se ne Serbi dhe Nagip Arifi, zevendeskryetare i komunes se Bujanocit.

19. nëntor 2008.

19. nentore. 2008 - Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal

Sot ne Bujanoc zhvillohet trajnimi i gazetareve ne te drejten e tyre deri arritja dhe perdorimi i informacioneve ne lufte kunder korupcionit ne nivelin lokal. Ky trajnim, te cilin e organizon misioni i OSBE-se ne Serbi, grumbullon rreth 20 gazetare nga Bujanoci, Presheva dhe Medvegja. Pjesemarresit do t'i shkembejne pervojat e tyre dhe do te diskutojne rreth zbatimit te ligjit mbi te drejten e tyre deri te arritja e informacioneve si mekanizem ne lufte kunder korupcionit.

18. nëntor 2008.

,,Rruga e sigurte'' ne Banjen e Bujanocit

Ushtria e Serbise sot me 21 nentore do te mbaje ushtimet sanitare nderkombetare me ekipet medicinale te ushtrise se Norvegjise dhe Maqedonise me titull ,,Rruga e sigurte''