Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. gusht 2022.

PËR MES SPORTIT DERI TE TOLERANCA DHE BARAZIA

Bujanoc - Beograd - Basketbollistet nga klubet e Bujanocit "Play 017" dhe "Elita", si dhe "Panteri" nga Vranja, morën pjesë në punëtori për diversitetin kulturor dhe vlerat pozitive sociale në kuadër të projektit "Sporti ynë, loja jonë" synimi është promovimi i bashkëpunimit rajonal, ndërkulturalitetit dhe tolerancës.

22. gusht 2022.

SHKEMBIJADA NË KËRSHEVICË NGA 26 GUSHTI

Bujanoc - Beograd - Manifestimi tradicional ndërkombëtar "Shkembijada" do të mbahet për të 15-tën herë nga 26 deri më 28 gusht në pllaton përballë lokalitetit arkeologjik "Kale" në fshatin Kërshevicë afër Bujanocit.

22. gusht 2022.

TAMARA MISIRLJIC NDIHMON TË RREZIKUARIT NË JUG TË SËRBISË

Bujanoc - Vranjë - Beograd - Tamara Misirliq (19) nga Vranja ka filluar punën humanitare në moshën 17 vjeçare dhe deri më tani ka ndihmuar 81 familje.

 

19. gusht 2022.

PROGRAMI I PRAKTIKËS PROFESIONALE 2022 - 2023

Beograd - Misioni i OSBE-së në Serbi dhe Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave dhe Dialogut Social ofrojnë një mundësi për të rinjtë nga Serbia jugore dhe jugperëndimore të cilët janë diplomuar së fundmi. Është shpallur konkursi për programin e praktikës profesionale...

19. gusht 2022.

PLANI I RREGULLIMIT GJENERAL TË BUJANOCIT NDRYSHOHET PËR SHKAK TË NDËRTIMIT TË KOLEKTORIT

Bujanoc - Beograd - Plani i Rregullimit të Përgjithshëm (GRP) të Bujanocit do të ndryshohet dhe plotësohet për herë të tretë me qëllim të përfshirjes së kolektorëve në impiantin e trajtimit të ujërave të zeza, gjatë kësaj do të mundësohet edhe ndërtimi i objekteve të banimit në qendër Bujanocit.

3. gusht 2022.

PENDAROVSKI NËPROHOR PCONJSKI: KËTU JANË VENDOSUR THEMELET E SHTETIT TONË

Bujanoc - Beograd - Në Manastirin e Shën Prohorit të Pçinjës afër Bujanocit u kremtua Ilindeni, ku morën pjesë delegacioni shtetëror dhe kishtar i Maqedonisë së Veriut i kryesuar nga presidenti i atij vendi, Stevo Pendarovski. Në Maqedoni, Ilindeni festohet edhe si Dita e Republikës.

3. gusht 2022.

PËRFUNDUAN NETËT E GEJZERIT

Medvegjë – Beograd – “Mbrëmjet Gejser” treditore janë ngjarja më e madhe dhe më e bukur kulturore, artistike dhe argëtuese në komunën e Medvegjës. Këtë vit, Netët Gejser u hapën më 30 korrik me performancën e Zheljko Shashiqit. Më pas, të dielën e 31 korrikut u mbajt shfaqja “Magjitë e teatrit”.

3. gusht 2022.

BUJANOVCAKE FESTON DITËLINDJEN E 7-TË

Bujanoc - Beograd - Shtatë vjet më parë, më 3 gusht 2015, u publikua teksti i parë në portalin Bujanovacke. Që atëherë, portali ka publikuar pothuajse 12.000 tituj të tjerë.

1. gusht 2022.

BUJQËVE TË BUJANOCIT U JANË PAGUAR 8.3 MILION

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit ka paguar 8.3 milionë dinarë në emër të subvencioneve për fermerët.