Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. nëntor 2017.

„META NË MEDVEGJË NUK KA BISEDUAR RRETH PAVARSISË SË KOSOVËS DHE METOHISË”

Novi Sad – Duke qenë mysafirë në emisionin “Pravi Ugao”, në Radio Televisionin e Vojvodiës, Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, tha se presidenti shqiptar ka qenë shumë i dinjitetshëm dhe profesional....

30. nëntor 2017.

PESHKOPI I NISHIT NË KOMUNËN E MEDVEGJËS KA PARALAJMRUAR RENOVIMIN E KISHËS

Medvegjë – Madhështia e tij episkopi i Nishit zotëriu Arsenie ka vizituar komunën e Medvegjës, dhe me këtë rast ka biseduar me kryetarin e komunës Nebojsha Arsiq, rreth detyrës së përbashkët të Kishës, shtetit dhe shoqërisë që ta mbaj banorët në këto hapësira.

30. nëntor 2017.

ZHVILLIMI LOKAL I REZISTUESHËM NË NDRYSHIME KLIMATIKE

Ministria e Mbrojtjes së Mjedist Jetësor e Republikës së Serbisë dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), përmes përkrahjes së Fondit Global për Mjedis Jetësor (GEF), realizon projektin “Zhvillimi lokal i rezistueshëm në ndryshimet klimatike”.

29. nëntor 2017.

STANKOVIQ: META ASNJËHERË NUK E KA PËRMENDUR KOSEVËN E METOHINË NË MEDVEGJË

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ka demantuar shkrimet e protalit Preshevajone se Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta me rastin e vizitës së Medvegjës “i ka dëshiruar Beogradit që në të ardhmen të sjellë “vendimin e drejtë” dhe të njohë Kosovën”.

29. nëntor 2017.

STANKOVIQ: E PRESIM PROPOZIMIN E SHQIPTARËVE PËR FLAMURIN DHE STEMËN

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjës, Zoran Stankoviq deklaroi se shteti më herët ka ofruar shqiptarëve në jug të Serbisë që të bëjnë simbolet e tyre nacionale, por se përgjigje për këtë ofertë ende nuk ka.

29. nëntor 2017.

KOMUNA E MEDVEGJËS KA SIGURUAR PUNË PËR 20 TË RINJ ME DIPLOMË TË FAKULTETIT

Medvegjë – Me projektin për fuqizim ekonomik të të rinjëve nën emrin “Të rinjët deri tek puna”, komuna e Medvegjës ka arritur që njerëzve të rinj me arsimim të lartë t`i siguroj punë.

27. nëntor 2017.

PRESIDENTI I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË VIZITOI KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegjë – Ilir Meta, presidenti i Republikës së Serbisë, ka ardhur në Republikën e Serbisë për një vizitë pune në komunën e Medvegjës, në iniciativë të palës shqiptare, ndërsa në pajtueshmëri me organet shtetërore serbe dhe ambasadën e Republikës së Serbisë në Tiranë.

24. nëntor 2017.

STANKOVIQ: ËSHTË MIRATUAR VIZITA E PRESIDENTIT TË SHQIPRISË NË MEDVEGJË

Beograd, Medvegjë – “Organet shtetërore të Republikës së Serbisë kanë miratuar vizitën dyditore në Medvegjë të presidentit të Shqiprisë Ilir Meta, e cila është paralajmruar për 26 dhe 27 nëntor, si një vizitë private”, ka deklaruar kryetari i Trupit Koordinues....

24. nëntor 2017.

KA PËRFUNDUAR PROJEKTI I DEMINIMIT NË FSHATIN BREZNICË TË BUJANOCIT

Bujanoc – Lokacioni në rrethinën e Breznicës të Bujanocit është i sigurtë. Territori është kontrolluar, ndërsa janë gjetur minat atni-këmbësorike dhe një bombë dore. Mjetet për hulumtim të lokacionit, e cila është në hartën e Qendrës për Deminim, ka qenë e shënuar si zonë e dyshimtë, janë ndarë nga Qeveria e Republikës së Serbisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

24. nëntor 2017.

EDHE BIZNISMENËT NGA JUGU I SERBISË NË PANAIRIN E TIRANËS

Bujanoc – Në mesin e qindra biznismenëve nga Serbisë, prej të cilëve 41 prej tyre do të kenë prodhimet e tyre në shtandin nacional në Panairin Ndërkombëtar të Biznesit, i cili më 23 nëntor fillon në Tiranë, do të marrin pjesë edhe biznismenët nga Bujanoci, Presheva dhe Vraja.

  Следећа страна»