Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. shkurt 2021.

ËSHTË SHPALLUR FTESË PUBLIKE PËR MBËSHTETJE TË INDUSTRIES HOTELERIKE(AFATI: 12 MARS 2021)

Ministria e tregtisë, turizmit dhe telekomunikacionit ka shpallur  thirrje publike për subvencione për të mbështetur punën e industrisë hoteliere për shkak të vështirësive të biznesit të shkaktuara nga epidemia e sëmundjes KOVID-19.

26. shkurt 2021.

JANË NDRYSHUAR STIMULUESIT PËR BIMË PRODHUESE

Nga 1 Mars deri më 30 Prill 2021, fermerët do të jenë në gjendje të ushtrojnë të drejtën për stimulim në prodhimin e bimëve duke paraqitur një kërkesë në Ministrinë e financave dhe ekonomisë, gjegjësisht Arkës së shtetit(Trezorit)

26. shkurt 2021.

NDIHMËS SELEKTORI I EKIPIT TË GRAVE NË BASKETBOLOLL TË REPREZENTACIONIT TË SËRBISË I KA MBAJTUR TRAJNIM VAJZAVE TË OKK PLAY 017 NGA BUJANOCI

Bujanoc - Trajneri Dragan Ratkoviq, i cili ishte  për 8 vite ndihmësi i parë si trajner i ekipit kombëtar të basketbollit për femra të Serbisë Marina Maljković, vizitoi OKK Play 017 në Bujanoc dhe zhvilloi një trajnim për basketbollistet e reja nga Bujanoci dhe Vraja.

26. shkurt 2021.

EDHE MEDVEGJA I KA PËRFAQËSUESIT E SAJ PËR KONKURSIN MË TË MADH MUZIKOR NË SERBI

Medvegjë - Një audicion për përzgjedhjen e pjesëmarrësve në konkursin më të madh televiziv për fëmijë të transmetuar në Serbi u mbajt në sallën e Shkollës Fillore "Gornja Jablanica" në Medvegjë, ndërsa gjashtë të rinj nga kjo komunë do të tregojnë aftësitë e tyre të këndimit dhe vallëzimit në këtë konkurs të vitit.

25. shkurt 2021.

KONKURS PUBLIK PËR FINANCIMIN DHE BASHKËFINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE NË FUSHAT E SEKTORIT TË RINISË TË MIRATUAR NGA KOMISIONI EVROPIAN PËRMES PROGRAMIT ERASMUS + TË BE-SË DHE BASHKËPUNIMIT NDËRKUFITAR

Të drejtën për të marrë pjesë në konkurs e kanë shoqatat e të rinjve dhe shoqatat e tyre që janë regjistruara në territorin e Republikës së Serbisë: të cilët janë regjistruar në regjistrin e unifikuar të Shoqatave të të Rinjve, shoqatave rinore...

25. shkurt 2021.

KONKURSI PËR "KAP FILMIN 2021" (AFATI 1 MAJ 2021)

Konkursi për filma në festivalin rajonal të 19-të të filmit "Kap filmin", i cili përfshin shfaqje të filmave vendas dhe të huaj me temë të aftësisë së kufizuar, është i hapur deri më 1 maj 2021.

25. shkurt 2021.

PUBLIKOHET LISTA E RE E ÇMIMEVE TË PAGESAVE RRUGORE NË SERBI

Beograd,  Preshevë - Lista e re e çmimeve për përdorimin e autostradave në Serbi do të zbatohet nga e enjtja, 25 shkurt.

25. shkurt 2021.

INSPEKTORËT KRYEN 699 KONTROLLE TË MASAVE ANTIEPIDEMIOLOGJIKE NË RRETHIN E JABLLANICËS

Leskoc, Medvegjë - Në dy javët e kaluara, inspekcioni  republikan  dhe shërbimet e inspekcionit  të qeverisjes lokale në rrethin e Jabllanicës  699 herë  kontrolluan objektet ku një numër i madh njerëzish mblidhen.

24. shkurt 2021.

FTESË PËR GRUPET JOFORMALE PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN “FUQISHËM GJELBËRT” (AFATI: DO NË HARXHIMET E MJETEVE NË FOND)

Është hapur raundi i dytë i Programit të Mbështetjes së Grupeve Informale "Fuqishëm gjelbërt", i cili po realizohet në kuadër të projektit "Green Incubator". Brenda Programit, grupet joformale nga e gjithë Serbia...

24. shkurt 2021.

PROJEKTET PARTNERE TË KOMUNËS SË MEDVEGJËS DHE QENDRËS PËR ZHVILLIM TË RRETHIN TË JABLLANICËS DHE PÇINJËS

Medvegjë - Komuna e Medvegjës ka vite që thekson punësimin e të rinjve nga territori i komunës. Pikërisht për atë arsye, shumica e projekteve që janë duke u zbatuar kanë të bëjnë me rritjen e numrit të të punësuarve në Medvegjë.

  Следећа страна»