Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. tetor 2015.

KUSHTE MË TË MIRA PËR POLICËT NË PRESHEVË

Preshevë – Pasi që nga Sindikata e Policisë ka arritur apeli që policët që punojnë me refugjatë në Preshevë, të sigurojnë kushte më të mira për akomodim, Ministria për Punë të Brendshme e Republikës së Serbisë ka njoftuar se janë siguruar 3 objekte montuese.

30. tetor 2015.

KURS PËR KRIJIMIN E UEB FAQEVE DHE INTERNET MARKETINGUT “UEB FAQJA IME E PARË 3.0“

“Ueb faqja ime e parë”, është projekt i nisur me idenë që përdoruesit mesatar të kompjutorit t’i mundësoj dituri të nevojshme që në mënyrë të pavarur të krijoj ueb faqe.

29. tetor 2015.

PROGRAMI PËR NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME PËR PLANET MË TË MIRA BIZNESORE NË KUADËR TË USAID – PROJEKTIT PËR MBËSHTETJEN E SEKTORIT PRIVAT NË SERBINË JUGORE DHE JUGPERENDIMORE – FAZA E DYTË

Të drejtë pjesëmarrje në fazën e dytë të Programit kanë ata kandidatë të cilët me sukses kanë kryer të tri modulet e trajnimit për fillimin e biznesit dhe kanë përpiluar biznis planet.

28. tetor 2015.

KONKURSI SHPËRBLYES FIGURATIV

Beograd – Festivali i shkencës 2015, i cili mbahet për herën e nëntë në Beograd në Panairin e Beogradit prej 3 deri më 6 dhjetor, shpallë konkursin shpërblyes figurativ në temën...

28. tetor 2015.

TECHSOUP BALKANS MBAN PROGRAMIN E DONACIONIT TË SOFTVERAVE PËR ORGANIZAT JOQEVERITARE

Techsoup Balkans ka shpallur programin e donacionit të softverave për organizatat joqeveritre, prej donatorit Mickrosoft, Symantec, Bit Defender dhe Google. Programi e udhëheq Fondacioni Mozaiku nga Sarajeva në bashkëpunim me Techsoup Global, partner për Serbi është fondacioni Trag.

28. tetor 2015.

REALIZIMI I PROJEKTIT “TË RINJËT PA KUFIJ”

Medvegjë – Shoqata e qytetarëve “Libertas”, nga Medvegja, me partnerët nga Lebani dhe Bojniku, realizon projektin të “Të rinjët pa kufij”. Projekti finansohet nga buxheti i Republikës së Serbisë...

27. tetor 2015.

ËSHTË BËRË KONSTITUIMI I KUVENDIT KOMUNAL

Medvegjë – Dje në Medvegjë, pas zgjedhjeve lokale të shtatorit, është bërë konstituimi i kuvendit komunal në të cilin janë 35 këshilltarë...

26. tetor 2015.

TRUPI KOORDINUES AVANCON NJOHURITË E GJUHËS SERBE SI GJUHË JO-AMTARE

Preshevë, Bujanoc -  Në fillim të vitit shkollor 2015/2016, Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka filluar implementimin e projektit të avansimit të njohurive të gjuhës serbe si gjuhë jo-amtare për nxënësit të cilët e ndjekin mësimin në gjuhën shqipe.

26. tetor 2015.

BJESHKATARËT VENDOSIN STANDARDE

Preshevë – Fotografia më lartë më mirë flet për „Ostrovicën 2015“, ekspeditën e tetë të bjeshkatarëve nga Bullgaria, Maqedonia, Shqipëria, Kosova e Metohia dhe Serbia, në malin Ostrovica (1.164 m) në Preshevë.

23. tetor 2015.

NË PRESHEVË DJE JANË REGJISTRUAR 6.500 REFUGJATË, SOT KANË ARRITUR MË SHUMË SE 4.500 NJERËZ

Preshevë – Në Qendrën për Pranimin e Emigrantëve në Preshevë, prej mesnate deri mbasdite janë regjistruar 3.700 refugjaë...

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents