Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. korrik 2023.

Rang lista e projekteve në konkursin për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo të pjesës së mjeteve të munguara për financimin e programeve në territorin e komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në vitin 2023

Në lidhje me konkursin publik për ndarjen e fondeve për nxitjen e programeve ose pjesës së munguar të fondeve për financimin e programit nga rëndësia publike të cilat i realizojnë shoqatat...

24. korrik 2023.

VENDE TË LIRA NË FAKULTETIN EKONOMIK NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Pas rrethit të parë të regjistrimit në departamentin e Bujanocit të fakultetit Ekonomik në Suboticë, mbeten 37 vende të lira buxhetore, nga gjithsej 90 vende.

19. korrik 2023.

VENDIMI PËR FINANCIMIN E PROGRAMEVE DHE PROJEKTEVE NË FUSHËN E KULTURËS

Bujanoc - Beograd - Këshilli Komunal në bazë të propozimit të Komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e kulturës në komunën e Bujanocit, mori  Vendim për financimin e programeve dhe projekteve vjetore të shoqërive kulturore-artistike dhe seksioneve amatore, me seli në teritorin e komunës së Bujanocit.

17. korrik 2023.

JANË RRITUR SHTESAT PRINDËRORE

Bujanoc - Beograd - Shtesa prindërore për lindjen e fëmijës së parë nga 1 korriku është 366.122 dinarë, që është rreth 20.000 dinarë më shumë se në 6 muajt e parë. Janë rritur edhe shtesat e paguara me këste - për fëmijën e dytë tani është 324.772 dinarë, për të tretën 1.948.632 dinarë dhe për të katërtin 2.922.948 dinarë.