Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. prill 2022.

URIMI I SHERBIMIT TE TRUPIT KOORDINUES RRETH FESTES SE FITER BAJRAMIT

Beograd- Me rastin e festës së Fitër Bajramit, që në botën islame shënon përfundimin e agjërimit në muajin e Ramazanit, Danijella Nenadiq, u.d së drejtorit të Shërbimit të Trupit Koordinues dhe punëtorët kanë dërguar urime për besimtarët e fesë islame të komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

29. prill 2022.

BIE INTERESIMI PËR VAKSINIM NË BUJANOC POR KA EDHE PREJ ATYRE QË PO MARRIN DOZËN E KATËRT.

Beograd-Bujanoc - Në komunën e Bujanocit 4.191 qytetarë kanë marrë dozën e tretë përforcuese të vaksinës kundër koronës, ndërsa me dozën e katërt janë vaksinuar vetëm 12 persona, thuhet në Shtëpinë e Shëndetësisë.

29. prill 2022.

POSTA KËRKON BARTËS TË DËRGESAVE, SHOFERË,PUNONJËS SPORTELI,POSTIERË

Bujanoc- Beograd-  Posta e Serbisë më 4 maj do të hapë konkursin e përhershëm publik për punësimin e shoferëve, postierëve, bartës të dërgesave dhe punonjësve në sportel në tërë Republikën e Serbisë, gjë që mund të jetë mundësi për punësim në Postën e Bujanocit, e cila ka pasur mungesë të punëtorëve për një kohë të gjatë.

28. prill 2022.

DRELJA OGORELJA: PETAR STOJKOVIĆ FITON NË THYERJEN E VEZËVE

Bujanoc - Beograd - Drelja Ogorelja, kuvend tradicional që çdo vit mbahet në Bujanoc në ditën e tretë të Pashkëve dhe këtë vit ka mbledhur një numër të madh të bujanocasve në festën e "dasmës". Fëmijët ishin shumë të interesuar për konkursin në thyerjen e vezëve të Pashkëve dhe më i suksesshmi ishte Petar Stojković.

28. prill 2022.

KAMPIONI BOTËROR I BOKSIT SHEFAT ISUFI MBËRRIN NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Kampioni i ri i botës në kategorinë gjysëm të rëndë, Shefat Isufi nga Tërnoci i Madh, është pritur nga kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi.

26. prill 2022.

EFIKASITETI ENERGJETIK :NGA KOMUNA E BUJANOCIT PËR NDËRRIMIN E ZDRUKTHARISË 140,000 DHE IZOLIM 120,000

Bujanoc-Beograd- Janë përcaktuar dy modele për Programin për përmirësimin e efikasitetit energjetik, i cili do të zbatohet në komunën e Bujanocit – i pari parasheh ndërrimin e dyerve dhe dritareve, vendosjen e izolimit, blerjen e kaldajave dhe i dyti instalimin e paneleve diellore dhe inverterëve.

26. prill 2022.

FESTIMET E PASHKËVE NË BUJANOC

Bujanoc-Beograd- Në sheshin e qytetit në Bujanoc me një program të pasur kulturo-artistik dhe me numër të madh të vizitorëve u mbajt ekspozita e vezëve të Pashkëve të dekoruara më bukur dhe veprave artistike me temën e Pashkëve.

26. prill 2022.

FËMIJËT E BUJANOCIT KANË MARRË NJË KËND TË RI TË LOJRAVE TE KISHA E QYTETIT

Bujanoc- Beograd- Në oborrin e kishës së Aposollëve të Shenjtë Petër dhe Pavlle në Bujanoc, në ditën e Pashkëve, me ceremoni është hapur këndi i lojërave për fëmijë.

20. prill 2022.

TRYEZA E PASHKËVE PËR FAMILJET ME KUSHTET E VËSHTIRA

Bujanoc - Beograd - Organizata Humanitare "Veritas 017" nga Vranja është duke përgatitur tryezë të Pashkëve për familjet me gjendje të vështir financiare nga territori i rrethit të Pçinjës.

20. prill 2022.

DRELJA OGORELJA: KËT VIT DHE KONKURSI PËR THYERJEN E VEZËVE

Bujanoc - Beograd - Organizatorët e festivalit tradicional "Drelja Ogorelja", i cili çdo vit në ditën e tretë të Pashkëve mbahet në vendbanimin e Bujanocit Zbirishte, përveç festës së "dasmës", shpallin konkurs në thyerjen e vezëve të Pashkëve.

  Следећа страна»