Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. shtator 2013.

NË TËRRNOC, SISTEMI DIGJITAL I TË DHËNAVE FILLON NË VITIN 2014-të

Dhënia e certifikatave të lindjes, shtetësisë, martesës, vdekjes si dhe dokumente tjera me makinë shtypi, do të jetë një e kaluar për Zyrën në fshatin Tërnoc.

27. shtator 2013.

RRETHI I JABLLANICËS DHE PCINJËS NË PANAIRIN E KAVALLËS

Leskovc,Vranjë-Në panairin ndërkombëtar të bujqësis dhe ekonomijës “Ekspo 2013”I cili mbahet në qytetin e Kavallës në Greqi prej sot deri më 2 tetor,marrin pjesë 30 kompani nga rrethi I Jabllanicës dhe Pcinjës.

26. shtator 2013.

KU ËSHTË KUFIRI I PËRGJEGJËSISË TËNDE?

Leskovc-Me qellim që të rrisin ndërgjegjësimin e popullsisë për mbrojtjen e ambienteve jetësore,nëpërmjet aktiviteteve në 25 komuna ne jug dhe jugperëmndim te Serbisë,të cilat përfshijnë edhe komunën e Preshevës ,Bujanocit dhe Medvegjës,deri në fund të këtij viti do të prezentohet fushata me titull ,,Ku është kufiri i përgjegjësisë tënde’’

25. shtator 2013.

RRUGA QARKORE TËRNOC – BUJANOC ME KANALIZIM DHE ASFALT TË RI

Kanë filluar punimet shtrirjen e rrjetit të kanalizimit për ujërat e zeza në rrugën qarkore Tërnoc – Bujanoc. Punimet janë duke u ekzekutuar nga Firma “Aktros” pasi kjo, si këmbim që ka marrë rërën nga territori i komunës së Bujanocit, për punimet në autostradën e Korridorit 10.

25. shtator 2013.

ASFALTI MBËRRIN EDHE NË BUKUROC

Në Bashkësinë Lokale Bukuroc në komunën e Preshevës është asfaltuar rruga, që ishte ndoshta edhe vendbanimi i fundit në këtë komunë pa rrugën kryesore të asfaltuar.

25. shtator 2013.

VIZITA E KRYETARIT TE TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ NE KOMUNËN E MEDVEGJËS

Kryetari i Trupit Koordinues i qeverisë së Republikës së Serbisë për komunen e Preshevës Bujanocit dhe Medvegjës,Zoran Stankoviq,u takua dje me udhëheqësit e komunës së Medvegjës,dhe temë kryesore ishte zhvillimi I aktiviteteve ekonomike në komunë.

23. shtator 2013.

FTESË PËR MEDIA 23.09.2013.

Ju ftojmë që të martën me 24 shtator nga ora 10 të përcjellni vizitën e Zoran Stankoviqit, kryetarit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në komunën e Medvegjës.

23. shtator 2013.

FILLON PROJEKTI” AKTIVIZMI I TË RINJVE SI PARANDALIM NGA KONFLIKTET”

Bujanovc-Iniciativa e qytetarëve nga Beogradi dhe qendra për resurse civile nga Bujanovci kan filluar projektin I cili në dy vitet e ardhshme do ti bashkojë grupat multietinke e shkollës së mesme dhe profesorët në Bujanovc dhe Preshevë

11. shtator 2013.

STANKOVIQI DHE 24 AMBASADORËT E OSBE- së NË BUJANOC

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq është takuar me ambasadorët e vendeve antare të OSBE- së në Bujanoc, dhe në këtë takim kanë qene të pranishëm edhe liderët politik serb dhe shqipëtar të ktij regjioni.

5. shtator 2013.

PROJEKTI "ORJENTIMI PROFESIONAL NE SERBI"

Ministria e arsimit, shkencës dhe zhvillimit tekonologjik, dhe Ministria e rinis dhe sportit në bashkpunim me shoqatën gjermane për bashkpunim ndërkombëtar „ GIZ“ realizojn projektin „ Orjentimi profesional në Sërbi“.  

  Следећа страна»