Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
11. maj 2022.

SESIONET INFORMATIVE TË MISIONIT TË OSBE-SË NË SERBI DHE MPB E REPUBLIKËS SË SERBISË

Në Shtëpinë e kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc më 12 maj nga ora 17:00 do të mbahet sesioni informues dhe prezantimi “Përfshirja e pjesëtarëve të pakicave kombëtare – kalimi dhe pranimi i suksesshëm në trajnimin themelor policor edhe në studimet në Universitetin për Kriminalistikë”.

9. maj 2022.

PROGRAMI I MASAVE MBI NDARJEN DHE SHFRYTËZIMIN E MJETEVE PËR SUBVENSION PËR SUBJEKTET EKONOMIKE NË PRONËSI PRIVATE PËR VITIN 2022 NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Në bazë të Konkluzionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë mbi pranimin e Programit të masave mbi ndarjen dhe shfrytëzimin e mjeteve për subjektet ekonomike në pronësi private për vitin 2022, në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

6. maj 2022.

NË MEDVEGJË JAPIN DY MILIONË NGA BUXHETI PËR PROJEKTET E KISHËS DHE BASHKËSIVE FETARE

Medvegjë-Beograd- Organi i përkohshëm i komunës së Medvegjës sërish ka shpallur konkurs publik për financim, përkatësisht bashkëfinancim të projekteve të kishave dhe bashkësive fetare që funksionojnë në territorin e komunës së Medvegjës në vlerë deri në 2.000.000 dinarë.

5. maj 2022.

BASKETBOLLISTËT ME KARROCA NË FESTIVALIN E MINI BASKETBOLLIT NË BUJANOC

Bujanoc-Beograd- Në Festivalin e 10-të Ndërkombëtar të Mini Basketbollit “Le të ruajmë fëmijët” të shtunën, më 7 maj, do të luhet një ndeshje ringjalljeje e basketbollistëve me karrige me rrota ndërmjet ekipeve Singidunum, Crvena zvezda dhe Soko, njoftoi organizatori i festivalit, OKK Play 017 nga Bujanoci.

30. prill 2022.

URIMI I SHERBIMIT TE TRUPIT KOORDINUES RRETH FESTES SE FITER BAJRAMIT

Beograd- Me rastin e festës së Fitër Bajramit, që në botën islame shënon përfundimin e agjërimit në muajin e Ramazanit, Danijella Nenadiq, u.d së drejtorit të Shërbimit të Trupit Koordinues dhe punëtorët kanë dërguar urime për besimtarët e fesë islame të komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

29. prill 2022.

BIE INTERESIMI PËR VAKSINIM NË BUJANOC POR KA EDHE PREJ ATYRE QË PO MARRIN DOZËN E KATËRT.

Beograd-Bujanoc - Në komunën e Bujanocit 4.191 qytetarë kanë marrë dozën e tretë përforcuese të vaksinës kundër koronës, ndërsa me dozën e katërt janë vaksinuar vetëm 12 persona, thuhet në Shtëpinë e Shëndetësisë.

29. prill 2022.

POSTA KËRKON BARTËS TË DËRGESAVE, SHOFERË,PUNONJËS SPORTELI,POSTIERË

Bujanoc- Beograd-  Posta e Serbisë më 4 maj do të hapë konkursin e përhershëm publik për punësimin e shoferëve, postierëve, bartës të dërgesave dhe punonjësve në sportel në tërë Republikën e Serbisë, gjë që mund të jetë mundësi për punësim në Postën e Bujanocit, e cila ka pasur mungesë të punëtorëve për një kohë të gjatë.

28. prill 2022.

DRELJA OGORELJA: PETAR STOJKOVIĆ FITON NË THYERJEN E VEZËVE

Bujanoc - Beograd - Drelja Ogorelja, kuvend tradicional që çdo vit mbahet në Bujanoc në ditën e tretë të Pashkëve dhe këtë vit ka mbledhur një numër të madh të bujanocasve në festën e "dasmës". Fëmijët ishin shumë të interesuar për konkursin në thyerjen e vezëve të Pashkëve dhe më i suksesshmi ishte Petar Stojković.

28. prill 2022.

KAMPIONI BOTËROR I BOKSIT SHEFAT ISUFI MBËRRIN NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Kampioni i ri i botës në kategorinë gjysëm të rëndë, Shefat Isufi nga Tërnoci i Madh, është pritur nga kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi.

26. prill 2022.

EFIKASITETI ENERGJETIK :NGA KOMUNA E BUJANOCIT PËR NDËRRIMIN E ZDRUKTHARISË 140,000 DHE IZOLIM 120,000

Bujanoc-Beograd- Janë përcaktuar dy modele për Programin për përmirësimin e efikasitetit energjetik, i cili do të zbatohet në komunën e Bujanocit – i pari parasheh ndërrimin e dyerve dhe dritareve, vendosjen e izolimit, blerjen e kaldajave dhe i dyti instalimin e paneleve diellore dhe inverterëve.

  Следећа страна»