Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. shkurt 2023.

SHFAQJE NGA TEATRI I PROKUPLËS DHE VRAJËS NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Dashamirët e teatrit në Bujanoc dhe zona përreth do të kenë mundësinë javën e ardhshme të shikojnë dy shfaqje mysafire.

27. shkurt 2023.

FILLON PARAQITJA E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME PËR HARXHIMET E TRANSPORTIT

БBujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollave të mesme nga komuna e Bujanocit të cilët shkollohen në Bujanoc ose Preshevë, nga dita e hënë, mund të aplikojnë për ndihmë të njëhershme komunale për kostot e transportit.

23. shkurt 2023.

ËSHTË SHËNYAR DITA NDËRKOMBËTARE KUNDËR DHUNËS NDËRMOSHATARE

Bujanoc - Beograd - Dita e luftës kundër dhunës së ndërmoshatarëve në shkollën fillore "Branko Radiçeviq" u shënua me një bashkëbisedim me nxënës të nivelit të secilës klasë. Aktivitetet parandaluese organizohen shpesh në shkollë, sepse dhuna e bashkëmoshatarëve është një problem dhe fatkeqësisht shumë fëmijë e hasin atë.

22. shkurt 2023.

LISTA PRELIMINARE E STUDENTËVE TË CILËT KANË FITUAR BURSË

Bujanoc – Beograd – Rang lista preleminare e studentëve të cilët plotësojnë kushtet për ndihmën e njëhershme financiare.

21. shkurt 2023.

FILLON RIKONSTRUKTUIMI I SHKOLLËS „SVETI SAVA“ NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Puna për rindërtimin e shkollës së mesme "Sveti Sava" në vlerë prej 200 milionë dinarë, i është ndarë kompanisë "Vijator" nga Presheva.

21. shkurt 2023.

BANORËT BOZHUNJEVCIT BËHEN ME NDRIÇIM PUBLIK

Bujanoc - Beograd - Punëtorët e Drejtorisë Komunale për Investime dhe Zhvillim që nga mëngjesi i sotëm janë në terren në fshatin Bozhinjevc për të zgjidhur problemet me ndriçimin e rrugëve.

20. shkurt 2023.

SHËRBIMI NACIONAL PËR PUNËSIM SHPALLË 13 FTESA/KONKURSE PUBLIKE PËR VITIN 2023

Medvegjë - Beograd - Shërbimi Kombëtar i Punësimit shpalli 13 thirrje/konkurse publike.

20. shkurt 2023.

SHPALLJA PËR DHËNIEN ME QIRA DHE SHFRYTËZIMIN E TOKËS BUJQËSORE NË KOMUNËN E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Kryetari i komunës ka marrë vendim për publikimin e shpalljes publike për dhënien me qira dhe shfrytëzimin e tokës bujqësore në pronësi shtetërore.

9. shkurt 2023.

BANESAT E REJA PËR ZHVENDOSJE

Bujanoc - Beograd - Ndërtimi i banesave në Bujanoc për romët e zhvendosur nga Kosova dhe Metohija do të fillojë në muajt e ardhshëm.

9. shkurt 2023.

KOMUNA E BUJANOCIT NDANË NDIHMË NJËHERSHME STUDENTËVE

Bujanoc - Beograd - Më shumë se 600 studentë kanë aplikuar për ndihmë të njëhershme financiare nga buxheti i Komunës së Bujanocit, në vlerë të përgjithshme prej 15 milionë dinarë.  Lista e fituesve pritet të dal në fund të muajit, kurse pagesa e parave në fillim të muajit mars.

  Следећа страна»