Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. tetor 2008.

22. tetore. 2008

NDARJA E NDIHMAVE NGA MINISTRIA E BUJQESISE KOMUNAVE PRESHEVE, BUJANOC DHE MEDVEGJE

7. tetor 2008.

7. tetor 2008.

Beograd. 7 tetore - Kryetari i Trupit Koordinues dhe Minister i pushtetit lokal dhe i veteqeverisjes lokale Milan Markoviq deklaroi sot se Serbia nuk do t'i pranoje diplomat e studenteve nga te cilat diploma ne qfardo menyre cenohet integriteti teritorial i saj dhe politika.

 

 

 

homescontents