Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
29. janar 2021.

FONDACIONI TRAG KA SHPALLUR KONKURS PËR ÇMIMIN E 14-TË VIRTUS PËR FILANTROPI

Fondacioni Trag ka shpallur konkurs për çmimin vjetor VIRTUS i katërmbëdhjeti me radhë për filantropi. Ky konkurs synon t'u japë mirënjohje bamirësve,individëve, si dhe kompanive dhe ndërmarrjeve, të cilët gjatë vitit paraardhës....

29. janar 2021.

KONKURSI "TREGIME NGA DJEPI"PËR PRINDËRIT E FËMIJËVE DERI NË NJË VJEÇ (AFATI 30 JANAR 2021)

Prindër të rinj që duan të fitojnë një karrocë fëmijësh, shtrat, rrethore ose përforcues mund të marrin pjesë në konkursin "Tregime nga djepi".Për të marrë pjesë, ata duhet të përshkruajnë një ngjarje të dashur...

28. janar 2021.

THIRRJE PUBLIKE PËR MBËSHTETJE NË PËRGJIGJE MBI PASOJAT E KOVID 19 SIPAS NËNSTANDARDEVE NË VENDËBANIMET ROME (Afati: 26 shkurt 2021)

Me mbështetjen e Qeverisë së Zvicrës, programi Swiss PRO do të mbështesë 10 projekte lokale përmes një thirrje të re publike që synon përmirësimin e aksesit në të drejtat dhe nevojat themelore të qytetarëve që jetojnë në vendbanime me standarde rome.

28. janar 2021.

KRYETARI VUCIQ: NË MAJ DHE NËNTOR NGA 30 EURO QYTETARËVE TË MOSHËS MADHORE, NDËRSA PENZIONISTËVE EDHE NGA 50 EURO

Beograd - Presidenti i Republikës së Serbisë  Aleksandar Vuçiq, njoftoi realizimin e një pakete të masave ekonomike me vlerë 2.5 miliardë euro, në kuadër të së cilës përfitues  në të holla janë  të gjithë qytetarët e rritur dhe pagat minimale për ekonominë.

28. janar 2021.

NË SHTËPINË E SHËNDETIT NË PRESHEVË MBËRRITI NJË MJET I RI SANITAR

Preshevë- Shtëpia e shëndetit në Preshevë ka mare një mjet sanitar të ri më bashkëkohor, theksoi Drejtori Driton Salihu.

27. janar 2021.

FTESË PUBLIKE PËR PËRKRAHJE VETQEVERISJEVE LOKALE PËR REALIZIMIN E SHËRBIMEVE TË MBROJTJES SOCIALE SI PËRGJIGJE PËR PASOJAT E KOVID 19 (AFATI: 26 SHKURT 2021)

Me mbështetjen e Qeverisë së Zvicrës, programi Zvicerian PRO do të mbështesë drejtpërdrejt deri në 20 qeveri lokale për të zbatuar projekte për zbatimin dhe zhvillimin e shërbimeve të mbrojtjes sociale që synojnë zbutjen e efekteve të kovid 19 përmes një thirrje të re publike nën slloganin "Forcat bashkohen, sigurojnë mbështetje".

27. janar 2021.

KËRKESA PËR KOMPENZIMIN E DËMIT NGA PËRMBYTJET DERI MË TANI MË SHUMË SE 130 BANORËT TË KOMUNËS SË BUJANOCIT

Bujanoc - Në më pak se dy javë nga fillimi i raportimit të dëmit të shkaktuar nga përmbytjet në komunën e Bujanocit, rreth 130 vendas paraqitën kërkesën për kompensim në Shtabin Lokal për Situata të Jashtëzakonshme.

27. janar 2021.

KA FILLUAR VAKSINIMI EDHE NË KOMUNËN E MEDVEGJËS, KRYETAR I KOMUNËS ËSHTË I KËNAQUR ME PËRGJIGJEN E QYTETARËVE

Medvegjë - Vaksinimi masiv ka filluar në territorin e komunës së Medvegjës, ku imunizimi i qytetarëve kryhet në tre pika, në Shtëpinë e Shëndetit në Medvegjë, Banjë Sijarinës dhe Lece. Deri të premten, mbi 200 banorë të komunës Medvegjës kishin marrë vaksinën kineze.

26. janar 2021.

MBI MENAXHIMIN E KARRIERËS GJATË PANDEMISË:FTESË PËR NGJARJEN YOUTH2BUSINESS (AFATI 1 SHKURT 2021)

Ngjarja e tetë Youth2Business me titull "Zhvillimi i Karrierës në  kohën e pandemisë" do të mbahet më 2 shkurt 2021 në formatin online, duke filluar nga ora 20:00.

26. janar 2021.

QEVERIA E SERBISË: NGA SOT, VETËM QYTETARËT QË KANË MARRË FTESËN DO TË VAKSINOHEN

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë -Qeveria e Serbisë njoftoi se që nga sot, vetëm qytetarët që kanë marrë një ftesë nga administrata elektronike me datën e vaksinimit do të mund të vaksinohen në të gjitha pikat e kontrollit.

  Следећа страна»

 

 

homescontents