Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË MBAJTUR KËSHILLI I PALEVËVE TË INTERESUARA

29. tetor 2022.

Bujanoc – Beograd - Është mbajtur takimi i Këshillit të Palëve të Interesuara mbi funskionalizimin e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc. Në takim, ndër të tjerash, kanë marrë pjesë u.d e drejtoreshës së Shërbimit të Trupit Koordinues për komonunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Danijela Neneadić dhe u.d e zëdhënëses së drejtoreshës së Shërbimit, Jellena Čolić. 

Burimi: Trupi Koordinues