Arkiva e lajmeve
                   

NXËNËSIT NË LEVOSOJ VRAPUAN PËR MIQTË E TYRE

19. tetor 2022.

Bujanoc – Beograd -Nxënësit e shkollës fillore “ Vuk Karaxhiq” në Levosoj morën pjesë në garën tradicionale “Gara për një fëmijëri më të lumtur” për të ndihmuar shokët e pafavorizuar financiarisht.

“Gara për fëmijëri më të lumtur” organizohet çdo vit nga Kryqi i Kuq i Bujanocit.

“Këtë herë morën pjesë pak më shumë se 100 nxënës”, thotë mësuesi i edukimit fizik, Millosh Dimitrijeviq.

Çmimi për pjesëmarrje në garë ishte simbolik 50 dinarë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues