Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
9. gusht 2021.

KONTROLLIME FALAS NË SHTËPINË E SHËNDETIT NË BUJANOC MË 14 DHE 15 GUSHT

Bujanoc - Beograd - Në Shtëpinë e Shëndetit në Bujanoc, më 14 dhe 15 gusht, qytetarët do të kenë mundësi të kryejnë kontrollime sistematike falas.

9. gusht 2021.

TONÇEV KA DHURUAR PAJISJE BSK-ËS TË CILAT I PREMTOI PRESIDENTI VUÇIQ

Bujanoc - Beograd - Presidenti i Rajonit të Futbollit të Serbisë Lindore (RIS), Novica Toncev, dhuroi pajisje dhe 5 topa në Bujanoc për kategoritë e reja të KF BSK, të cilat gjithashtu do të luajnë në ligat RIS këtë sezon.

2. gusht 2021.

HERONJËT E HESHTUR: SHËRBIMI I KUJDESIT SHTËPIAK I SHTËPISË SË SHËNDETIT NË BUJANOC

Bujanoc - Ata janë heronj të heshtur të Qendrës Shëndetësore në Bujanoc. Një mjek i përgjithshëm dhe mjek i mjekësisë interne dhe shtatë infermiere.

2. gusht 2021.

SEKSIONI I RI I BSK PAS PAUZËS SË GJATË PËRSËRI LUAN GARËN NË FUTBOLL

Bujanoc - Pas shumë vitesh mungesë nga gara nën patronazhin e Shoqatës së Futbollit të Rajonit të Serbisë Lindore, BSK nga Bujanoci po kthehet në garat për kategoritë më të reja.

2. gusht 2021.

BËRNABIQ: SHTETI DO TË VAZHDOJ TË INVESTOJ NË RRETHIN E JABLLANICËS

Medvegjë - Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiç, njoftoi se shteti do të vazhdojë të luftojë dhe investojë në Banjë të SIjarinës, Medvegjë dhe Rrethin e Jablanicës, kryesisht në sektorin e turizmit, duke përsëritur se pensionistët në Serbi presin një rritje prej pesë për qind të pensioneve nga 1 janari, si dhe mbështetje direkte...

«Претходна страна