Arkiva e lajmeve
                   

VUÇIQ KA PARALAJRMUAR INVESTIME NË BUJANOC, BANJA E BUJANOCIT PRIORITET

9. gusht 2021.

Bujanoc - Beograd - Ka investitorë potencialë për Banjën e Bujanocit, ndër të tjera nga Turqia, tha presidenti serb Aleksandar Vuçiq në Vladiçin Han.

I pyetur nga RTS në lidhje me mundësinë e hapjes së një fabrike dhe vendeve të reja të punës në komunën e Bujanocit, Vuçiq vuri në dukje banjën shëruese pranë Bujanocit si prioritet.

“Ka turq të interesuar, por ka edhe të tjerë. Së pari, le të zgjidhim çështjen e Banjës së Bujanocit, sepse është e rëndësishme për të gjithë, si për serbët ashtu edhe për shqiptarët, por më shumë për serbët, sepse është në anën lindore, "tha Vuçiq. Ai shtoi se "një investim i madh mbetet për t'u bërë".

"Ka shumë njerëz atje, më pak nga sa thonë ata, por shumë njerëz ne kemi nevojë të punësojmë dhe të punojmë," tha presidenti.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues