Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. mars 2021.

KA FILLUAR APLIKIMI ONLINE PËR NXËNËSIT E KLASAVE TË PARA

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Në portalin e-Uprava ka filluar aplikimi për regjistrim të nxënësve në klasën e parë të shkollës fillore.

26. mars 2021.

VAKSINIMI PA REGJISTRIM FILLOI NË BUJANOC NË TRE LOKACIONE

Bujanoc -Imunizimi pa regjistrim nëpërmjet e-Uprava filloi dje në Bujanoc. Ekipet e Shtëpis së Shëndetit vizituan vendbanimet e qytetit, dhe një pikë ishte e hapur për punë në këtë institucion, dhe jo në Fakultetin Ekonomik siç ishte planifikuar.

26. mars 2021.

VENDOSEN KURORA LULESH NË SHATËRVANIN PËRKUJTIMOR NË MEDVEGJË ME RASTIN E 22 VJETORIT TË FILLIMIT TË AGRESIONIT TË NATO-S

Меdvegjë - Takimi njëzet e dytë përkujtimor u mbajt dje para shatërvanit përkujtimor në Medvegjë, për nder të luftëtarëve të rënë nga komuna e Medvegjës, si dhe të gjithë atyre që vdiqën në agresionin e NATO-s në 1999.

25. mars 2021.

KURS FALAS “ZHVILLIMI I UEBSAJTIT (RNR)” - IT BOOTCAMP (afati: 28 mars 2021)

Shkolla falas dhe jofitimprurëse "IT Bootcamp" u ka mundësuar të gjithë palëve të interesuara nga e gjithë Serbia të aplikojnë për kursin falas të IT "Zhvillimi i Uebsajtit (PHP)". Regjistrimi është duke vazhduar dhe zgjat deri të ditën e diel, më 28 mars.

25. mars 2021.

NË BUJANOC FILLON VAKSINIMI PA PARAQITJE NË PORTALIN E-UPRAVA

Bujanoc - Kujdesi shëndetësor në shtëpi në Bujanoc ka marrë një leje për të filluar vaksinimin e qytetarëve pa regjistrim përmes e-uprav-ës, tha Dr. Daliborka Pavlović, drejtoresha e institucionit.

25. mars 2021.

MË SHUMË SE 400 EMIGRANTË JANË DISLOKUAR NË JUG TË SERBISË

Sombor, Preshevë - Në një aksion të përbashkët të Qytetit të Sombor, Komisariatit për Refugjatë dhe Migracion, Xhandarmërisë dhe policisë së Somborit, është realizuar aksion i ri i zhvendosjes së 436 migrantëve nga Siria, Afganistani, Pakistani, Algjeria dhe Maroku që nuk kanë vendqëndrim i rregulluar në këtë qytet.

25. mars 2021.

BASHKËPUNIMI I MEDVEGJËS DHE MEROSHINËS - QASJE E PËRBASHKËT NË KONKURSE

Medvegjë - Komunat e Medvegjës dhe Meroshinës nënshkruan dje një marrëveshje për bashkëpunim ndër-komunal në fushën e menaxhimit të burimeve njerëzore. Marrëveshja u nënshkrua në Meroshinë nga kryetarët e komunave të përmendura, Nebojša Arsić dhe Sasa Jovanović.

24. mars 2021.

KONKURS PËR GJIMNAZISTËT NË RRETHIN E JABLANICËS (Afati: 21 prill 2021)

Ekipi lokal i Leskovcit, Unioni i nxënësëve të shkollave të mesme të Serbisë, vendosi që, në bashkëpunim me bibliotekën Kombëtare "Radoje Domanoviq" Leskovc, të organizojë një konkurs letrar me temat e mëposhtme: "Unë do të të shkruaj një varg", "Këngë në mua "dhe" Gjuha jonë është një simbol i imi ". paraqitjet fillojnë nga 21 mars deri më 21 prill 2021.

24. mars 2021.

NË BUJANOC 3000 TË VAKCINUAR, KËRKOHET FAJZERI

Bujanoc - 1.735 banorë të komunës së Bujanovcit morën të dyja dozat e vaksinës kundër koronavirusit, u tha në Qendrën shëndetësore Bujanoc.

24. mars 2021.

QYTETARËT E PRESHEVËS TË DIELËN DO TË ZGJEDHIN QEVERISJE TË RE

Preshevë - Qytetarët e komunës së Preshevës do të shkojnë në zgjedhjet e parakohshme lokale të Dielën, 28 mars, në të cilën duhet të zgjedhin 38 këshilltarë për thirrjen e re të parlamentit lokal.

«Претходна страна   Следећа страна»