Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
30. mars 2021.

PËR TRI DITË PA APLIKIM JANË VAKSIONUAR 220 BUJANOCAS

Bujanoc - Rreth 220 banorë të komunës së Bujanocit u vaksinuan kundër koronavirusit pa njoftim paraprak në e-Uprava në një lloj veprimi të Shtëpisë së Shëndetit, e cila u krye nga një ekip i lëvizshëm në fshatra dhe në qytet në ditët e mëparshme . Imunizimi u krye me vaksinën Astra Zeneca.

30. mars 2021.

REZULTATET PRELIMINARE NË PRESHEVË: ASNJË LIST NUK MUND TA FORMOJË QEVERISJEN I PAVARUR

Preshevë - Sipas rezultateve të para paraprake të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Preshevë, asnjë nga shtatë listat nuk mund të formojë një qeveri në mënyrë të pavarur, njoftoi RTS.

30. mars 2021.

SPORTISTËT NGA MEDVEGJA KANË NËNSHKRUAR KONTRATA ME VETQEVERISJEN LOKALE, NGA BUXHETI 15 MILION DINARË

Medvegjë - Në Sallën e Kuvendit të Komunës së Medvegjës, u nënshkruan marrëveshje për zbatimin e programeve për financimin dhe mbështetjen e aktiviteteve në fushën e sportit në territorin e komunës së Medvegjës, ndërsa me Vendim mbi Buxhetin për këtë qëllim u ndanë fonde në vlerë prej 15,000,000 dinarë.

29. mars 2021.

SHPËRBLIME PËR AKTIVIZËM TË RINJËVE ME HENDIKEP (AFATI: 30 QERSHOR 2021)

Shoqata e studentëve me aftësi të kufizuara shpërblen aktivizmin e të rinjve me aftësi të kufizuara! Shoqata ka përgatitur çmime të vlefshme për ata që do të jenë aktivistë, sepse dëshiron të inkurajojë të rinjtë me aftësi të kufizuara të përfshihen...

29. mars 2021.

PËR MEDVEGJË, LEBANE DHE BOJNIK 29,1 MILION DINARË NGA FONDI I BUXHETIT

Medevegjë - Ministria e administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale njoftoi se ka ndarë 29.1 milion dinarë nga Fondi i buxhetit për realizimin e projekteve në tre komuna të rrethit administrativ Jablanica - Medvegjë, Lebane dhe Bojnik.

26. mars 2021.

KA FILLUAR APLIKIMI ONLINE PËR NXËNËSIT E KLASAVE TË PARA

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Në portalin e-Uprava ka filluar aplikimi për regjistrim të nxënësve në klasën e parë të shkollës fillore.

26. mars 2021.

VAKSINIMI PA REGJISTRIM FILLOI NË BUJANOC NË TRE LOKACIONE

Bujanoc -Imunizimi pa regjistrim nëpërmjet e-Uprava filloi dje në Bujanoc. Ekipet e Shtëpis së Shëndetit vizituan vendbanimet e qytetit, dhe një pikë ishte e hapur për punë në këtë institucion, dhe jo në Fakultetin Ekonomik siç ishte planifikuar.

26. mars 2021.

VENDOSEN KURORA LULESH NË SHATËRVANIN PËRKUJTIMOR NË MEDVEGJË ME RASTIN E 22 VJETORIT TË FILLIMIT TË AGRESIONIT TË NATO-S

Меdvegjë - Takimi njëzet e dytë përkujtimor u mbajt dje para shatërvanit përkujtimor në Medvegjë, për nder të luftëtarëve të rënë nga komuna e Medvegjës, si dhe të gjithë atyre që vdiqën në agresionin e NATO-s në 1999.

25. mars 2021.

KURS FALAS “ZHVILLIMI I UEBSAJTIT (RNR)” - IT BOOTCAMP (afati: 28 mars 2021)

Shkolla falas dhe jofitimprurëse "IT Bootcamp" u ka mundësuar të gjithë palëve të interesuara nga e gjithë Serbia të aplikojnë për kursin falas të IT "Zhvillimi i Uebsajtit (PHP)". Regjistrimi është duke vazhduar dhe zgjat deri të ditën e diel, më 28 mars.

25. mars 2021.

NË BUJANOC FILLON VAKSINIMI PA PARAQITJE NË PORTALIN E-UPRAVA

Bujanoc - Kujdesi shëndetësor në shtëpi në Bujanoc ka marrë një leje për të filluar vaksinimin e qytetarëve pa regjistrim përmes e-uprav-ës, tha Dr. Daliborka Pavlović, drejtoresha e institucionit.

«Претходна страна   Следећа страна»