Arkiva e lajmeve
                   

PËR TRANSPORTIN E NXENESVE ËSHTË PAGUARA MË SHUMË SE 4 MILION

22. dhjetor 2021.

Bujanoc - Beograd - Në emër të shpenzimeve të udhëtimit, për 529 nxënës të shkollave të mesme nga komuna e Bujanocit, vetëqeverisja lokale ka paguar 2,1 milionë dinarë.

Është paguar shuma për muajin dhjetor, sipas Komunes.

Bëhet fjalë për nxënësit që kanë aplikuar në thirrjen publike të komunës, ndërsa mjetet për këtë qëllim janë siguruar nga Trupi Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Sipas njoftimit të Komunës, 2 milionë dinarë janë paguar për ushqimin e nxënësve në shkollat ​​fillore në territorin e komunës.

Kjo pagesë është edhe për muajin dhjetor, ndërsa mjetet janë të destinuara për 2930 nxënës.

Burimi: Bujanovacke, Trupi Koordinues