Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
26. gusht 2019.

NDIHMA E VETQEVERISJES LOKALE. RRUGËT PËR MBIJETESË NË FSHTRA

Medvegjë - Me ndarjen e 30 milion dinarëve nga buxheti i komunës, 20 rrugë lokale për fshatra dhe fshatra në zonën malore, me gjithsej rreth 44 kilometra, do të sistemohen në territorin e komunës së Medvegjës deri në fund të sezonit të këtij viti të ndërtimit.

26. gusht 2019.

EKSPOZITA PËR 3D FOTOGRAFITË E NEBOJSHA JAKSHIQIT

Medvegjë - Ekspozitë e pikturave të Nebojsha Jakshiqit, me titull "Scroll saë - Filmfaces" dhe "Scroll saë - animals" po zhvillohet në sallën e Qendrës Kulturore në Medvegjë. Portretet e aktorëve dhe fotot e kafshëve që janë në ekspozitë janë bërë në 3D.

26. gusht 2019.

SHTETI NDIHMON FERMERËT NË FSHATRA DHE ZANATLINJTË – KTHEN MË SË PAKU GJYSMËN E PARAVE TË INVESTUARA

Shteti do të kthejë të paktën gjysmën e parave të investuara për ata që investojnë në turizëm ose në zanate të vjetra dhe artistike në zonat rurale. Konkursi u shpall nga Ministria e Bujqësisë, dhe aplikimet janë të hapura deri në fund të shtatorit. Fermerët në fshatra që plotësojnë kërkesat mund të llogarisin deri në tre milion dinarë, zejtarët do të marrin deri në 500,000 dinarë.

26. gusht 2019.

TË RINJËT: FTESË PËR PJESËMARRJE NË TRAJNIMIN E SHKRIMIT MEDIAL DHE DIGJITAL (AFATI: 6 SHTATOR 2019)

Shoqata e Biznesit e Asociacionit të Medias Lokale dhe Shtypit Medial lokal fton të rinjtë, aktivistët dhe punëtorët e të rinjve të aplikojnë për pjesëmarrje në trajnimin "RINIA" që do të merret me shkrim-leximin medial dhe digjital. 

22. gusht 2019.

MINISTRI I SHËNDETËSISË LONÇAR VIZITOI INSTITUCIONET SHËNDETËSORE NË LESKOC DHE MEDVEGJË

Medvegjë, Leskoc - Në kuadër të aktiviteteve të tij të rregullta, ministri i shëndetësisë Zlatibor Lonçar vizitoi Spitalin e Përgjithshëm të Leskocit...

21. gusht 2019.

ËSHTË VAZHDUAR AFATI PËR PARAQITJE NË MBËSHTETJEN E VETQEVERISJEVE LOKALE PËR AVANSIMIN E E-UPRAVËS

Programi Swiss PRO ka vazhduar afarin deri më 26 gusht 2019, për thirrje publike për mbështetje të njësive të vetëqeverisjes lokale në rritjen e aftësive për të përmirësuar qeverisjen elektronike dhe ofrimin e shërbimeve elektronike.

21. gusht 2019.

PARAQITJA E STARTAP PËR BIOSENSE АCCELERATOR (AFATI: 1 SHTATOR 2019)

Edhe dhjetë ditë janë të hapura paraqitjet për за BioSense Аccelerator të cilat janë dedikura për firmat startup nga sektori bujqësor.

21. gusht 2019.

KUIZI “KOMSHIMETAR” PËR TË RINJËT BUJANOCAS DHE PRESHEVAR

Bujanoc, Preshevë - Të rinjtë nga Bujanoci dhe Presheva u shoqëruan nën kujdesin e OSBE-së, duke mësuar për popujt që jetojnë në Serbi.

21. gusht 2019.

MANIFESTIMI “KAZANI I ARTË I GEJZERIT” NË SIJARINSKA BANJË

Medvegjë - Ngjarja e 9-të turistike dhe gastronomike "Kazani i artë i Gejzerit 2019" u zhvillua në Banjë të Sijarinës, jo larg Medvegjës, të organizuar nga peshkatarët sportivë "Gornja Jablanica", organizata turistike e komunës së Medvegjës dhe spitali special për rehabilitimin "Gejzer" në Banjë të Sijarinës.

20. gusht 2019.

IPARD MJETET EDHE PËR VRESHTA DHE VERËRAT

Nëse jeni prodhues i verës, mund të aplikoni për mjetet IPARD.

«Претходна страна   Следећа страна»