Arkiva e lajmeve
                   

KLUBI VATERPOLIT “VIDRA” KANË FITUAR TURNEUN NË BANJË TË SIJARINËS

31. korrik 2019.

Medvegjë – Në organizimin e klubit “Vidra” në Leskoc dhe të komunës së Medvegjës në Banjë të Sijarinës është mbajtur turneu ndërkombëtar në të cilën përveç Leskocit kanë marrë pjesë edhe ekipet e KV Borit, KV Pirotit dhe KV “Beta” nga Shkupi.

Fitorja kundër Pirotit (21:1) dhe shkupjanëve (9:8), VK “Vidra” morri vendin e parë.

Si lojtar më i mirë në turne është shapllur portjeri i ekipit fitues Nikolla Stoshiq.

Turneun e hapi kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq, i cili i dhuroi medalje lojtarëve më të mirë.

Burimi: Jugpress dhe Trupi Koordinues