Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. maj 2019.

KONKURS PUBLIK PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME„VLOGORITAM“

Redaksia shkollore e RTS, në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit, ka shpallur konkurs publik për nxënësit e shkollave të mesme Vlogoritam si një nga projektet në kuadër të fushatës shumëvjeçare "Siguria e fëmijëve në internet". Detyra është të regjistrojë rolin në temën "Mundësitë dhe rreziqet e internetit".

27. maj 2019.

TRYEZË E RRUMBULLAKËT: “PJESËMARRJE EFEKTIVE E PAKICAVE NACIONALE NË JETËN PUBLIKE”

Bujanoc – Paralelja e Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc, Universiteti i Novi Sad, më  maj në ora 10, në ambientet e saj organizon tryezë të rrumbullakët me temë: "Pjesëmarrja efektive e pakicave kombëtare në jetën publike".

24. maj 2019.

MINISTRIA E EKONOMISË KËRKON TË INTERESUAR PËR FELDSPAT-IN NGA BUJANOCI

Bujanoc – Ministria e Ekonomisë e Republikës së Serbisë ka shpallur ftesë publike për grumbullimin e letrave mbi interesimin për privatizim të kompanisë së minierave “Feldspat” nga Bujanoci.

24. maj 2019.

ZYRA RAJONALE PËR BASHKËPUNIM ME TË RINJËT (RYCO) KËRKON KOLEGË TË RINJ

Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) ka shpallur konkurs për shtatë vende pune në tre projekte rajonale që do të zbatohen në periudhën e ardhshme.

23. maj 2019.

KONKURS PËR AVANSIMIN E POZITËS SË PERSONAVE ME INVALIDITET NË REPUBLIKËN E SERBISË NË VITIN 2019 (AFATI: 22.11.2019)

Ministria e Punës, Punësimit, Çështjeve Veterane dhe Sociale e Qeverisë së Republikës së Serbisë - Departamenti për Mbrojtjen e Personave me Aftësi të Kufizuara shpall konkurs publik për propozime të programit një konkurs të vazhdueshëm të hapur për avancimin e personave me aftësi të kufizuara në Republikën e Serbisë në 2019.

23. maj 2019.

“MË DIZAJNO” GARA SHPËRBLYESE PËR DIZAJNIN MË TË MIRË TË FAKTURËS

Dëshironi të sjellni disa ngjyra në botën gri të administratës?

22. maj 2019.

NJOFTIM PËR MEDIA – 22.05.2019

Beograd - "Në disa raste fola në temën e bashkimit eventual të komunave të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës me territorin e Kosovës dhe Metohisë dhe shpreha mendimin e bazuar në pozicionin unik të autoriteteve shtetërore dhe bindjen e përfaqësuesve të bashkësisë ndërkombëtare që merren me këtë çështje...

22. maj 2019.

TEODORA NGA BUJANOCI E VETMJA NXËNËSE NGA SERBIA ME BURSË AMERIKANE

Bujanoc - Në mesin e rreth pesëdhjetë nxënësve të shkollave të mesme nga pothuajse të gjitha vendet evropiane të përzgjedhura për të kaluar një muaj në Amerikë në programin prestigjioz "Benjamin Franklin Transatlantic Felloëship", do të jetë vetëm një nxënëse nga Serbia, Bujanoci, Teodora Stojilkoviq (17) nga shkolla e mesme "Sveti Sava" në Bujanoc.

21. maj 2019.

FTESA PUBLIKE PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN BIPS HAB PËR USHQIMIN PREMIUM

BIPS Hab për Ushqimin Premijum ofron ndihmë për prodhuesit e ushqimit të kualitetit të larë nga Serbia i cili është i qasur apo ka potencial për hyrje në tregun e vendor dhe të jashtëm.

«Претходна страна   Следећа страна»