Arkiva e lajmeve
                   

URIMI PËR PASHKËT NGA KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ

25. prill 2019.

Me rastin e Pashkëve, festës më të madhe dhe më të gëzuar krishtere, kryetari i Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc, Medvegjë Zoran Stankoviq, ka uruar të gjithë besimtarët të cilët festojnë këtë festë.

Të gjithë qytetarët të cilët festojnë sipas kalendarit Julian, festën më të gëzuar dhe më të madhe krishtere për ringjalljen e Krishtit, festës e cila feston shpresën për unitet botëror, dashurisë, tolerancës, respektit për diversitetin dhe të mirëkuptimit të ndërsjellë, në emër të bashkëpunëtorëve të mi dhe në emër timin, ju dërgoj urimet e mia të sinqerta me dëshirën që këto ditë të festoni në paqe, shëndet, mirëqenie dhe gëzim.