Arkiva e lajmeve
                   

TRAJNIMI RINOR NË BRITANI TË MADHE (AFATI: 30.04.2019)

18. prill 2019.

Qendra për Politikat e Bashkëpunimin dhe Zhvillimit (CRPS) Ju fton të aplikoni për Projektin e Ndërmarrësisë Digjitale: “Digital Entrepreneurship Project: Empoëering Disadvantaged Young People ëith Resourceful Digital Skills” ,që do të zhvillohet në Mançester, Angli, nga 18 deri më 27 korrik 2019 .

Të gjithë të rinjtë nga Republika e Serbisë të moshës 23 deri 30 vjeç kanë të drejtë të aplikojnë dhe të marrin pjesë. Regjistrimi bëhet duke plotësuar formularin e aplikimit në fund të këtij teksti.

Organizatori është përgjegjës për shpenzimet e vizave, strehimit dhe ushqimit.

Pjesëmarrësit do të kthehen shpenzimet e udhëtimit deri në 360 euro.

Është planifikuar një vizitë tre-ditore në Londër dhe Liverpool.

Gjuha e punës është gjuha angleze.

Duke paraqitur një kërkesë, ju deklaroni se pajtoheni me kushtet e aplikimit dhe pjesëmarrjes.

CRPS do të kontaktojë vetëm aplikuesit që hyjnë në raundin e dytë të përzgjedhjes.

Datat e rëndësishme:

14.04-30.04.2019 (23:59) - Afati i aplikimit.

10.-15.05.2019 - Kontaktimi i pjesëmarrësve të përzgjedhur.

15/05/2019 - Afati i fundit për pjesëmarrje (në vlerë prej 35 €) për pjesëmarrësit e përzgjedhur.

2015-05-20 - Prezantimi i programit dhe nënshkrimi i kontratës së pjesëmarrjes.

25.-28.05.2019 - Vizioni i grupit dhe aktivitetet e ekipit në Beograd

18.-27.07.2019 – Programi „Digital Entrepreneurship Project: Empoëering Disadvantaged Young People ëith Resourceful Digital Skills”  

Ju lutemi dërgoni të gjitha pyetjet tuaja lidhur me konkursin në konkurs@crps.org.rs me titullin "UK-2019" më së voni 5 ditë para skadimit të afatit të aplikimit (25.4) dhe me dashamërisi përmbahuni telefonatave ose vizitave personale.

Informata shtesë mbi konkursin dhe formularin e aplikimit janë në dispozicion nëhttp://crps.org.rs/2019/04/14/uk2019/

Burimi: Qendra për Politikat Zhvillimore dhe Bashkëpunim dhe Trupi Koordinues