Arkiva e lajmeve
                   

FILMI MBI BUJANOCIN NË PANAIRIN E TURIZMIT NË NISH

22. prill 2019.

Bujanoc - Përveç suvenive dhe botimeve, Organizata Turistike gjithashtu paraqiti në formën video qendrore paraqiti edhe një film promocional për Bujanocin në Panairin e 20-të të Turizmit në Nish.

Sipas fjalëve të Ljiljana Andriq, koordinatore e Organizatës Turistike të Bujanocit (TOB), në panairin që zgjati nga 18-20 prill, morën pjesë rreth njëzet ekspozues nga Serbia, Mali i Zi, Bullgaria, Rusia dhe Maqedonia Veriore.

"Përveç ekspozuesve të huaj, ekziston edhe një numër i madh i organizatave turistike lokale dhe shkollave turistike dhe hoteliere. Ne do t'u prezantojmë atyre dhe vizitorëve potencialin turistik të komunës sonë ", tha Andriq.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues