Arkiva e lajmeve
                   

FESTIVALI I 9 I MINI BASKETIT: TOPI NË VEND TË MOBILIT

22. prill 2019.

Bujanoc - Më shumë se 700 fëmijë nga 17 klubet e ndoqën festivalin mini basketit i cili organizohet për të nëntën herë në Bujanoc nga KB "Play 017".

Presidenti i klubit, Nenad Stajiq falënderoi të gjithë ata që erdhën në Qendrën e Sportit "Mladost" dhe kujton moton e manifestimit "T`i ruajmë fëmijët".

Në emër të pushtetit lokal, i cili mbështeti festivalin, zëvendëskryetari Stojança Arsiq ka thënë se të gjithë pjesëmarrësit janë fitues, ndërsa Rade Georgievski, kryetar i Mini Basketball Ligës KSS i porositi fëmijët që të dëgjojnë trajnerët dhe në vend të telefonave celular në dorë ta marrin topin.

Të gjithë pjesëmarrësit e festivalit morën medalje dhe mirënjohje.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues