Arkiva e lajmeve
                   

NË “BIVODA” JANË GRUMBULLAR 40 NJËSI GJAKU

29. gusht 2018.

Bujanoc – Në aksionin tradicional të dhurimit të gjakut, i cili është organizuar në „Bivoda“ në Bujanoc, janë grumbulluar 40 njësi të gjakut.

Aksionin e nëntë me rradhë e ka organizuar Kryqi i Kuq i Bujanocit, në bashkëpunim me „Bivoda“, Shërbimi për Transfuzion të Gjakut nga Vraja dhe Shoqata Humanitare “Koce Zauvek”.

Ftesës për dhënien e vullnetshme të gjakut iu janë përgjigjur punëtorët e “Bivodës”, pjesëtarët e Ushtrisë së Serbisë dhe policisë së Bujanocit, si edhe anëtarët e Shoqatës Humanitare “Koce Zauvek” nga Vraja.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues