Arkiva e lajmeve
                   

USHTRIA E SERBISË – BËHUNI PROFESIONISTË

29. gusht 2018.

Vrajë - Ministria e Mbrojtjes dhe ushtria serbe kanë nisur një procedurë për pranimin e ushtarëve profesionistë në Ushtrinë së Serbisë për të plotësuar venet e punës, që do të thotë se palët e interesuara mund të aplikojnë për punë në Brigadën e 4 të Ushtrisë Këmbësorike.

 Të gjithë ata që kanë shërbyer ushtrinë, që e duan sfidën dhe duan një karrierë të sigurt, mund të aplikojnë në konkursin dhe të bëhen profesionistë.

Informacionet shtesë në lidhje me kushtet e përgjithshme që një shtetas i Republikës së Serbisë duhet të përmbushë për të marrë shërbimin profesional ushtarak si ushtar profesional, dhe lidhje me përfitimet e punës në Ushtrinë e Serbisë, janë në dispozicion në faqen e internetit të Ministrisë së Mbrojtjes (ëëë.mod.gov.rs) dhe Ushtrisë së Serbisë (ëëë.vojska.mod.gov.rs).

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të paraqien në çdo kazermë në Vrajë, në bazën "Jug" apo në telefon 017 / 414-102 lokal 41-051,

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues